Skip To Content
Accessoires

ACCESSOIRES

Personaliseer je Opel met een reeks originele accessoires.

Onze diensten

Opel biedt een breed assortiment originele accessoires die speciaal zijn ontworpen om je auto verder aan te passen aan je specifieke behoeften. Onze originele accessoires worden vervaardigd door dezelfde ingenieurs die je auto hebben ontworpen en gebouwd, zodat u profiteert van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Kiezen voor originele Opel accessoires betekent:

- Kwaliteit en veiligheid: ontworpen volgens de strengste technische specificaties en getest onder de zwaarste omstandigheden
- Stijl: perfect geïntegreerd in de stijl van je auto
- Perfecte pasvorm en gebruiksgemak.

Personaliseer je auto met originele Opel accessoires.

Onze hoofdaccessoires

Comfort
Om u tijdens het rijden extra gemak en comfort te bieden hebben we hoogwaardige Opel-accessoires ontwikkeld die elke rit in uw Opel tot een nog groter plezier maken. Van opberg-accessoires, geur-diffusers en privacyschermen tot achteruitrijcamera's, parkeersensoren en nog veel meer. Originele Opel-accessoires zijn speciaal voor uw Opel ontworpen, zodat een perfecte pasvorm en optimaal gebruiksgemak gewaarborgd zijn. We werken bovendien samen met toonaangevende leveranciers om ons aanbod van comfort-accessoires compleet te maken. 
Kopen
BESCHERMING
Het is logisch dat u uw auto vanbinnen én vanbuiten als nieuw wilt houden! Daarom bieden wij u een groot assortiment accessoires die u helpen uw auto te beschermen tegen vuil, vocht en slijtage. Van automatten tot bumper-beschermingsfolie en nog veel meer. Originele Opel -accessoires zijn speciaal voor uw Opel ontworpen, zodat een perfecte pasvorm en optimaal gebruiksgemak gewaarborgd zijn. We werken bovendien samen met toonaangevende leveranciers om ons aanbod van beschermingsaccessoires compleet te maken. 
Kopen
Velgen
Geef uw Opel een persoonlijke uitstraling met een set lichtmetalen velgen, die perfect zijn afgestemd op uw Opel . Ze zijn door en door getest en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Opel. Complete winterwielen, sneeuwkettingen en velgaccessoires maken het aanbod compleet. 
Kopen
Elektrische accessoires 
Wij maken het opladen van uw elektrische of plug-in hybride Opel zo gemakkelijk mogelijk. Thuis en onderweg. Met ons aanbod van hoogwaardige laadkabels, adapters en wallboxen bieden wij u flexibele laadmogelijkheden, waar u ook bent. 
Kopen
Transportoplossingen 
Als u uw Opel voor vakanties of sportactiviteiten gebruikt, kunt u van tijd tot tijd wel wat extra ruimte gebruiken om alles wat u nodig hebt mee te nemen. Daar hebben wij aan gedacht! Hier vindt u een groot assortiment transport- en draagsystemen voor fietsen, ski's en andere sportuitrusting, en bagagenetten, opbergbakken en accessoires om uw bagageruimte op orde te houden. Originele Opel-accessoires zijn speciaal voor uw Opel ontworpen, zodat een perfecte pasvorm en optimaal gebruiksgemak gewaarborgd zijn. We werken bovendien samen met toonaangevende leveranciers om ons aanbod van accessoires voor vrije tijd en transport compleet te maken. 
Kopen
Design
Zin om op te vallen? Dan vindt u hier wat u zoekt. Wij bieden een breed assortiment styling-accessoires voor het interieur en exterieur van uw Opel . Logostrips, decoratiestrepen, spoilers, sportieve pedalen en nog veel meer om uw Opel een persoonlijk accent en een unieke uitstraling te geven. Originele Opel-accessoires zijn speciaal voor uw Opel perfectly ontworpen, zodat een perfecte pasvorm en optimaal gebruiksgemak gewaarborgd zijn. We werken bovendien samen met toonaangevende leveranciers om ons aanbod van styling-accessoires compleet te maken. 
Kopen