Skip To Content
Finance & Leasing

Uw Opel leasen, financieren of verzekeren?

Uw nieuwe Opel financieren, leasen of verzekeren?

Wilt u uw Opel liever per maand betalen? Zoekt u een leasing, renting of autofinanciering? Of eerder op zoek naar een verzekering voor uw Opel? Of u particuliere of professionele klant bent, droomt van een Opel personen- of een bedrijfswagen, Opel Financial Services helpt u dit te realiseren.

Particulier

Uw nieuwe of tweedehands Opel al gevonden?

 

Opel Finance voorziet u van een passende financiering om optimaal te kunnen genieten van uw Opel. Een bezoek aan uw bank is niet meer nodig, u handelt rechtstreeks met uw Opel dealer. Dit is het gemak van alles onder één dak! 

Professioneel

Een nieuwe Opel voor uw zaak ? Een financiële oplossing op maat van uw bedrijf vindt u bij uw Opel Dealer.

 

U bent een bedrijf, zelfstandige of vrij beroep en wenst een u een nieuwe Opel te financieren of te leasen ? U hoeft niet verder te zoeken. Opel Financial Services biedt u financiële oplossingen op maat van uw onderneming. Een bezoek aan uw bank is niet meer nodig, u handelt rechtstreeks met uw Opel dealer. Dit is het gemak van alles onder één dak!​

Opel verzekering

Wie kan uw Opel beter verzekeren dan Opel?

 

Met de Opel Verzekering sluit u als Opel rijder een autoverzekering af die volledig aansluit bij uw behoeften tegen een zeer aantrekkelijke premie! Met Opel Verzekering kiest u zelf welke dekking u wenst: een eenvoudige en toch uitgebreide dekking of een volledige verzekering die u, uw voertuig en alle inzittenden maximaal beschermt. Een verzekering die echt aan alles denkt!

Private Lease

De voordelen van leasing, voor privépersonen.

 

Via Opel Private Lease kunt u als privépersoon een auto huren op lange termijn. Gemakkelijk, flexibel en helemaal op maat van uw wensen. Geen dure autolening, geen extra bijstand of verzekeringen … Enkel zorgeloos rijden en tanken.