Skip To Content
Vehicle Health Check

Vehicle health check

Uw Opel telt 97 aspecten die van belang zijn voor de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto. uw Opel-expert heeft amper 12 minuten nodig om deze visueel te controleren en een elektronisch conditierapport op te maken. raadpleeg uw Opel-servicepartner voor deze visuele controle!

Duidelijkheid in 12 minuten

De Vehicle Health Check van Opel is bedoeld om u een overzicht te geven van de toestand van uw Opel. 

Zo kunt u er zeker van zijn dat uw auto in topconditie is, ongeacht de afstand die u wilt afleggen. 

Onze ervaren techniekers voeren in 12 minuten de visuele controle uit en bezorgen u een elektronisch rapport met meer informatie over hun bevindingen. Als een herstelling nodig zou zijn, krijgt u een eerlijke schatting en alleen u beslist wat er moet gebeuren en wanneer.  

 

Een eenvoudig systeem met kleuren toont u precies hoe veilig en gezond elk onderdeel van uw auto is en of vervanging of herstelling aangeraden is.

 

Rode onderdelen 

Hieraan moet dringend aandacht worden besteed. Het kan onwettig of onveilig zijn om in deze toestand te rijden met uw auto. In het rood gemarkeerde onderdelen moeten dringend worden hersteld. 

 

Oranje onderdelen 

Oranje betekent dat er iets mis is. De serviceadviseur zal u laten weten hoe dringend dit onderdeel moet worden hersteld. Doe er iets aan voor het erger wordt en bespaar zo tijd en geld. 

 

Groene onderdelen

Goed nieuws. U hoeft zich geen zorgen te maken om groene onderdelen, of toch niet tot uw volgende onderhoud. 

 

Onze ervaren medewerkers bij de verdeler zullen het rapport volledig toelichten en u helpen beslissen wat er eventueel moet gebeuren. 

 

U  krijgt het overzicht van de bevindingen als pdf. De oranje en rode onderdelen worden weergegeven als onderhoudsherinneringen en u kunt meteen ook de herstelling online reserveren bij de verdeler van uw voorkeur. 

 

Maak nu een afspraak bij ons voor een  visuele controle en kom meer te weten over de toestand van uw auto!