Wij planten een boom

WIJ PLANTEN EEN BOOM.

Je Opel Service-net plant een boom telkens je een origineel wisselstuk uit de circular economy kiest.

Moet je iets laten herstellen aan je Opel? Maak dan nu een afspraak in je Opel-garage en bespaar op je herstelkost met onze officieel gereviseerde onderdelen.

 

Opel hechtte altijd al veel belang aan het klimaat. Daarom lanceren we nu het gamma Circular Economy: gebruikte onderdelen die we volledig reviseren volgens onze strikte kwaliteitsnormen.

 

Met deze onderdelen besparen we tot 50% energie en tot 80% materiaal in vergelijking met de productie van nieuwe onderdelen. Dat is voordeliger voor de planeet, maar ook voor je portemonnee: jij bespaart tot 40% op je herstelkost.

 

Kies je tussen 1 februari en 30 juni 2021 gereviseerde onderdelen voor je onderhoud en herstelling, dan plant Opel bovendien in jouw naam een boom*.

 

Maak nu een afspraak bij je Opel Erkend Hersteller en werk mee aan een duurzame en verantwoorde economie.

 

* Aanbod niet cumuleerbaar en voorbehouden aan particulieren, 1 boom per gezin, geldig van 01/02/2021 tot 30/06/2021, voor elke dienst na verkoop met betrekking tot de installatie of plaatsing van een onderdeel uit het gamma Circular Economy (Renew) in het deelnemende Opel-netwerk en zolang de voorraad strekt. Meer info en voorwaarden vind je in je verkooppunt.