Skip To Content
Astra Modellen

Opel Astra

AUTO BILD 45/2022 & BILD am SONNTAG 46/2022. "Bestes Auto bis 50.000 Euro"
Selecteer je Astra model
Kies tussen benzine, diesel, plug-in hybride of volledig elektrisch voor de gloednieuwe Opel Astra, nu ook verkrijgbaar als ruime Sports Tourer.

Nieuwe Astra Electric

De rijervaring van de Astra bereikt een elektrisch nieuw niveau.

De nieuwe Astra Electric combineert een zelfverzekerde houding met geavanceerde rijtechnologieën en een emissievrije, volledig elektrische aandrijflijn. Hij is de essentie van vooruitstrevende Duitse techniek en maakt van elektrisch rijden een bevrijdende ervaring. Geniet van zijn indrukwekkende versnelling, zijn rijbereik dat zich perfect leent voor dagelijks gebruik en zijn innovatieve snellaadtechnologie.

 

Vermogen

115 kW (156 pk) systeemvermogen voor intens en ontspannen rijplezier.

Rijbereik

De Astra Electric heeft een rijbereik tot 418 km volgens de WLTP-norm, wat meer dan genoeg is voor dagelijks gebruik.

Opladen

Met 100 kW DC snelladen kun je de Astra Electric in slechts 26 minuten voor 80 procent opladen.

Astra Plug-in Hybrid

De Astra Plug-in Hybrid luidt ook een nieuw tijdperk in met zijn aandrijflijn: zijn plug-in hybridetechnologie zorgt voor compromisloze prestaties en efficiëntie. zijn buitenkant oogt gedurfd - met zijn iconische Opel Vizor®, met daarachter sensoren en camera's voor de allernieuwste rijhulpsystemen. Aan de binnenkant zorgt onder meer zijn volledig digitale Pure Panel® van de volgende generatie voor sensatie, met breedbeeldschermen en intuïtieve bedieningselementen. Daarnaast garanderen zijn ergonomische Active Seats1 ontspannen rijplezier, zelfs bij lange afstanden.

 

1 Verkrijgbaar als optie of in hogere uitrustingsniveaus.

 

 • Buitenmaten: totale lengte: 4.374 mm, hoogte 1.441-1.470 mm, breedte 2.062 mm
 • Volume bagage-/laadruimte: 422-1.339 l
 • Max. trekgewicht geremd / ongeremd: 1.450 kg (12% helling)/ 750 kg

Nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

Je hoeft niet langer te kiezen tussen wendbaar of ruim en tussen groter of slimmer. De nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid combineert het beste van beide werelden, zonder compromissen. Geavanceerde aandrijflijnen geven je alle voordelen van zowel gevestigde als innovatieve rijtechnologie. Binnenin beschik je over alle ruimte die je nodig hebt, plus Advanced Driving Assistance-systemen en het radicale Pure Panel®-beeldscherm.

 

 

 • Buitenmaten: totale lengte: 4.642 mm, hoogte 1.443 - 1.481 mm, breedte 2.062 mm
 • Volume bagage-/laadruimte: 516 - 1.553 l
 • Max. trekgewicht geremd / ongeremd: 1.400 kg (12% helling) / 750 kg

De nieuwe Astra Gse

Zoveel meer dan een upgrade

De nieuwe Astra GSe beschikt over een dynamische plug-in hybride-aandrijflijn met 225 pk en lage uitstoot, aangevuld met een reeks nauwkeurig afgestemde sportupgrades, van een verstevigd onderstel tot sportzetels, voor een Astra-rijervaring van een hoger niveau.

 

Vermogen

1.6 Turbo versterkt door de 81.2 kW e-motor voor een compromisloze elektrische aandrijving.

 

Stijl

Aanschouw pure passie in beweging met de volgende generatie van gedurfd en puur design.

 

De nieuwe Astra Sports Tourer Gse

Grootte doet ertoe

Til je rijplezier naar een hoger niveau. De nieuwe Opel Astra Sports Tourer GSe combineert hybride vermogen met een gedurfd design en meer bagageruimte om alles wat je nodig hebt in stijl te vervoeren.

 

Sportief onderstel

De Astra Sports Tourer GSe doet zijn naam alle eer aan met een verstevigd sportchassis met hoogwaardige schokdempers voorzien van Frequency Selective Daming (FSD)-technologie, nauwkeurig gekalibreerde besturing en afstelling van het motorgeluid in Sport-modus.

 

Veelzijdigheid

Sneller, ruimer en slimmer. De royale inhoud van 1.553 liter wordt versterkt door het innovatieve Intelli-Space systeem.

Astra

De Opel Astra luidt een nieuw tijdperk in - met een gedurfd design en toonaangevende technologieën zoals adaptieve IntelliLux LED® Pixel Matrix-lampen, Intelli-HUD (Head up Display) en het semi-autonome Intelli-Drive systeem. De nieuwe benzine- en dieselmotoren blinken uit in soepelheid en efficiëntie en zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 8-versnellingsbak. Het interieur past bij de nieuwste generatie van het volledig digitale Opel Pure Panel® en is voorzien van ultramodern infotainment voor naadloze connectiviteit.

 

 • Buitenmaten: Totale lengte 4.374 mm, hoogte 1.441-1.470 mm, breedte 2.062 mm
 • Volume bagage-/laadruimte: 422-1.339 l
 • Max. trekgewicht geremd / ongeremd: 1.250-1.400 kg (12% helling)/ 660-680 kg

Nieuwe Astra Sports Tourer

Op zoek naar meer volume? De nieuwe Astra Sports Tourer biedt je een zee van ruimte met een bagageruimte van 608 liter (uit te breiden tot maar liefst 1.634 liter met de zetels neergeklapt) plus innovatieve opbergoplossingen om het interieur netjes en slim te gebruiken. Geniet van het gedurfde, dynamische rijkarakter van de Astra, nu met alle veelzijdigheid die je nodig hebt.

 

 • Buitenmaten: totale lengte: 4.642 mm, hoogte 1.443 - 1.480 mm, breedte 2.062 mm
 • Volume bagage-/laadruimte: 597 - 1.634 l
 • Max. trekgewicht geremd / ongeremd: 1.200 - 1.500 kg (12% helling)/ 680 - 740 kg

Wilt je meer weten?​

Altijd het beste advies

Of het nu gaat om een privé- of fleet aankoop, de nieuwe Opel Grandland inspireert met eersteklas design en technologie. Configureer hem naar wens. Wij zijn er om je te helpen bij jouw aankoop. De experts in de showroom zullen je adviseren over alle aspecten van financiering, lease of service. Ben je op zoek naar een tweedehandswagen, originele accessoires, nieuwe banden of de handleiding van je Opel? Je Opel verdeler helpt je graag op weg.

Nieuwe Astra en Astra Sports Tourer

Nieuwe Astra 5-deurs
Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis.  
Details weergeven Configureer nu
Nieuwe Astra Plug-in Hybrid 5-deurs
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. 
Details weergeven Configureer nu
Nieuwe Astra Sports Tourer

Wil je meer ruimte voor je actieve leven? De nieuwe Astra Sports Tourer geeft je een royale bagageruimte van 517 liter, die je eenvoudig kunt vergroten tot maar liefst 1.475 liter door één of meer zetels neer te klappen. Praktische opbergvakken helpen je om het interieur opgeruimd te houden. Innovatieve assistentiesystemen maken elke rit veiliger en meer ontspannen. Geniet van het dynamische karakter van de Astra, gecombineerd met de ruimte en de veelzijdigheid die je nodig hebt. 

 

 • Buitenafmetingen: lengte 4.642 mm, hoogte 1.443-1.481 mm, breedte 2.062 mm
 
 • Inhoud bagageruimte: 517-1.475 liter
 
 • Max. aanhangerlast geremd/ongeremd: 1.500 kg (12% testhelling)/ 740 kg
 
Toon details Configureren
Nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

Je hoeft niet meer te kiezen tussen sportief, ruim, veelzijdig of verstandig. De nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid biedt het allemaal, zonder compromissen! Dankzij de slimme combinatie van een benzinemotor en een elektromotor rijd je een groot deel van je ritten elektrisch. Innovatieve technologie garandeert dynamische prestaties, terwijl geavanceerde assistentiesystemen en het baanbrekende Opel Pure Panel informatiedisplay elke rit tot een groot plezier maken. 

 

 • Buitenafmetingen: lengte 4.642 mm, hoogte 1.443-1.481 mm, breedte 2.062 mm
 
 • Inhoud bagageruimte: 463-1.425 liter
 
 • Max. aanhangerlast geremd/ongeremd: 1.400 kg (12% testhelling)/ 750 kg
 
Toon details Configureren

Wil je meer weten?

Altijd goed geïnformeerd

De nieuwe Opel Astra is van meet af aan efficiënt. De krachtige technologie en het comfort van je nieuwe privé- of bedrijfswagen zijn ongeëvenaard. Wij begeleiden je bij je aankoop en onze Opel Finance experts adviseren je over alle aspecten van financiering, leasing en service.