SKIP TO CONTENT
Astra Models

OPEL ASTRA.

Kies de Astra die bij je past.

Een benzine- of dieselmotor, of liever een plug-in hybride, waarmee je een groot deel van je ritten elektrisch kan rijden? De elegante en comfortabele 5-deurs of de ruime, praktische Sports Tourer? De nieuwe Astra biedt je alle keuze!

Nieuwe Astra en Astra Sports Tourer.

NIEUWE ASTRA 5-DEURS
Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis.  
DETAILS WEERGEVEN CONFIGUREER NU
NIEUWE ASTRA PLUG-IN HYBRID 5-DEURS
Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. 
DETAILS WEERGEVEN CONFIGUREER NU
NIEUWE ASTRA SPORTS TOURER

Wil je meer ruimte voor je actieve leven? De nieuwe Astra Sports Tourer geeft je een royale bagageruimte van 517 liter, die je eenvoudig kunt vergroten tot maar liefst 1.475 liter door één of meer zetels neer te klappen. Praktische opbergvakken helpen je om het interieur opgeruimd te houden. Innovatieve assistentiesystemen maken elke rit veiliger en meer ontspannen. Geniet van het dynamische karakter van de Astra, gecombineerd met de ruimte en de veelzijdigheid die je nodig hebt. 

 

  • Buitenafmetingen: lengte 4.642 mm, hoogte 1.443-1.481 mm, breedte 2.062 mm
 
  • Inhoud bagageruimte: 517-1.475 liter
 
  • Max. aanhangerlast geremd/ongeremd: 1.500 kg (12% testhelling)/ 740 kg
 
TOON DETAILS CONFIGUREREN
NIEUWE ASTRA SPORTS TOURER PLUG-IN HYBRID

Je hoeft niet meer te kiezen tussen sportief, ruim, veelzijdig of verstandig. De nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid biedt het allemaal, zonder compromissen! Dankzij de slimme combinatie van een benzinemotor en een elektromotor rijd je een groot deel van je ritten elektrisch. Innovatieve technologie garandeert dynamische prestaties, terwijl geavanceerde assistentiesystemen en het baanbrekende Opel Pure Panel informatiedisplay elke rit tot een groot plezier maken. 

 

  • Buitenafmetingen: lengte 4.642 mm, hoogte 1.443-1.481 mm, breedte 2.062 mm
 
  • Inhoud bagageruimte: 463-1.425 liter
 
  • Max. aanhangerlast geremd/ongeremd: 1.400 kg (12% testhelling)/ 750 kg
 
TOON DETAILS CONFIGUREREN

WILT U MEER WETEN?

STEEDS VERSTANDIG.

De nieuwe Opel Astra is van meet af aan efficiënt. Of het nu als privé- of als bedrijfswagen is, zijn krachtige technologie en comfort blijven van topniveau. Wij helpen u graag bij uw aankoop en onze experts bij Opel Finance zullen u adviseren over alle aspecten van financiering, leasing of service.