Skip To Content
Overzicht

New Astra 5-deurs Plug-in Hybrid

Vanaf € 36.090 incl. BTW  - recyclagepremie afgetrokken

Voor particulieren in Private Lease vanaf € 599/maand1 incl. BTW

voor professionelen in Free2Move Lease vanaf € 509/maand2 excl. BTW

De beste auto van Duitsland spreekt voor zich.
AUTO BILD 45/2022 & BILD am SONNTAG 46/2022. "Bestes Auto bis 50.000 Euro"

Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? 

Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie.

Ontdek het baanbrekende, volledig digitale Pure Panel® met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

Personaliseer je Astra Plug-in Hybrid

De visualisatie van het produkt is louter illustratief. Bepaalde combinaties kunnen niet mogelijk zijn.

De Nieuwe Astra Plug-in Hybrid nodigt je uit

Elektrisch kom je verder

Gemaakt om efficiënt te rijden
De Opel Astra Plug-in Hybrid stelt nieuwe normen voor efficiëntie in de compacte klasse. De zuinige brandstofmotor werkt samen met een krachtige elektromotor om op elke afstand zo economisch mogelijk te rijden, met mininale uitstoot. Omdat hij 100% elektrisch kan rijden, heb je onbeperkte toegang tot milieuzones in en rondom de steden. En je profiteert van een gunstig belastingtarief.  
Ontdek hoe je je rijbereik kunt vergroten
Eenvoudig opladen
Dankzij Opel's geavanceerde snellaadtechnologie kun je de Astra Plug-in Hybrid zowel aan een gewoon stopcontact als bij een publiek laadpunt gemakkelijk opladen. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten. 
Lees meer over oplaadmogelijkheden

Bekijk het dagelijkse rijbereik van je Astra Plug-in Hybrid

Modellen

Toonaangevende eigenschappen

Krachtige hybride
De elektrische aandrijving van de Astra Plug-in Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 12,4 kWh. Licht in gewicht, maar met een hoge energiedichtheid. De elektromotor komt in actie als je de hybride of volledig elektrische modus selecteert. Omdat de batterij perfect in de aandrijflijn geïntegreerd is, ligt het zwaartepunt laag, wat de stabiliteit en rijdynamiek ten goede komt. 
Prestaties zonder compromissen

Als je in de Opel Astra Plug-in Hybrid rijdt, profiteer je van de optimale combinatie van prestaties en efficiëntie. Onder de motorkap werkt de energieke 1.6 Turbo-benzinemotor met een vermogen van 150 pk of 180 pk perfect samen met de 81 kW-elektromotor. Het resultaat is een ongekend grote gecombineerde kracht, die als  je op de elektromotor rijdt zelfs 225 pk bedraagt.1

 

1Gecombineerde CO2 WLTP: 22-26 g/km

Gecombineerd verbruik WLTP: 1,0-1,1 l/100km

Elektrisch rijbereik EAER WLTP (km): 66-73 km

Stroomverbruik WLTP, gecombineerd (kWh/100km): 14,2-15,1 kWh/100km

 
Ongekend dynamisch 
Of je nu een kort ritje maakt of een grote afstand rijdt, zo zuinig mogelijk wilt rijden of even voluit wilt gaan: de Opel Astra Plug-in Hybrid staat voor je klaar en levert precies de prestaties waar je om vraagt. Daarvoor staan de soepele, alert reagerende 8-traps automaat en een direct beschikbaar maximaal koppel van 360 Nm garant.  
Kies je eigen rijstijl
De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid biedt je de mogelijkheid je eigen rijstijl te kiezen, afgestemd op de bestemming, de weer- en wegcondities en je stemming. HYBRID biedt de ideale balans tussen rijbereik en prestaties, terwijl je in de E-modus 100% elektrisch rijdt, met 0% uitstoot en uiterst stil. Wil je maximale dynamiek, kies dan SPORT voor een extra opwindende rijstijl. 
Verder dan je had gedacht
De Astra Plug-in Hybrid is voorzien van een i-Booster regeneratief remsysteem, dat hem nóg efficiënter maakt, doorde energie die tijdens het remmen en snelheid minderen anders verloren zou gaan, terug te winnen en op te slaan, zodat je elektrische rijbereik groter wordt. 
Slim rijden
De Astra Plug-in Hybrid is uitgerust met een geavanceerde controlesysteem dat je informeert over diverse voertuigfuncties zonder je te overladen met onnodige details. Het systeem zorgt dat je in één oogopslag op de hoogte blijft van zaken als het verwachte rijbereik en je energieverbruik, die overzichtelijk op het  Pure Panel® worden getoond. 

Opel diensten voor elektrisch rijden

van laadmogelijkheden tot mobiliteitsplanning: de diensten van Opel voor elektrisch rijden maken het des te gemakkelijker om over te stappen

Wil je nog meer ontdekken?

Altijd de beste service

Om als eigenaar van een elektrische of hybride Opel jaar in jaar uit zorgeloos te kunnen rijden, kun je vertrouwen op de expertise van de Opel verdeler. van onderhoud en reparatie tot vakkundige montage van accessoires. En je Opel verdeler staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Bij aankoop van een nieuwe elektrische of hybride Opel kun je rekenen op uitmuntende service. dit zijn onze 10 servicebeloften:

1. 8 jaar of 160.000 km garantie op de batterij

2. Opel pechhulp

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

3. e-Expert center

Bij onze experts is je wagen in goede handen. Bovendien kunnen zij al je vragen beantwoorden.

4. Opel FlexCare (aanbevolen)

Alle onderhoudswerkzaamheden, onderdelen en speciale verrichtingen zijn inbegrepen.

5. Gecertificeerde oplaadsystemen

Een compleet assortiment van Wallboxen, geïnstalleerd door erkende installatiebedrijven.

6. Mobiliteitsoplossing

Je krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

7. Levenslange software-updates

Zo kun je altijd optimaal van het rijden blijven genieten.

8. Je wagen wordt bijgeladen tot 80%

Bij ieder bezoek voor onderhoud of inspectie. 

9. Online een afspraak maken

Je kan online een afspraak maken voor de werkzaamheden aan je wagen.

10. Je wagen gewassen terug na onderhoud of reparatie*

 

* Indien aanwezig