Kenmerken

OPEL COMBO-e LIFE.

Alles wat je nodig hebt - en meer

VEELZIJDIGHEID.

FLEXIBELE INDELING

De Combo-e Life is overal op voorbereid, met standaard 5 of optioneel 7 zetels. Meer bagageruimte nodig? De twee verschuifbare zetels1 op de derde rij kunnen eenvoudig verwijderd worden.

 

1 De zetels op de derde rij zijn optioneel beschikbaar voor zowel de standaard als lange versie; enkel verschuifbaar in de versie met lange wielbasis.

 
BAGAGERUIMTE
Een bagageruimte met een inhoud van 597 liter1, uitbreidbaar tot 2.126 liter2 betekent dat je met de Combo-e Life alle kanten op kunt. Wat je ook wilt meenemen: bijna alles past erin. 

Nog meer ruimte nodig? Kies dan de versie met lange wielbasis, met een maximale laadruimte van maar liefst 2.693 liter2.

 

1 De 5-zits Combo-e Life biedt met alle zetels in de normale positie 597 liter bagageruimte in de versie met standaard-wielbasis en 850 liter in de versie met lange wielbasis.

2 Tot 2.693 liter voor de Combo-e Life met lange wielbasis en 2.126 liter voor de versie met standaard wielbasis, beladen tot aan het dak met de rugleuning van de achterbank neergeklapt, gemeten in overeenstemming met ISO 3832.

IN DELEN NEERKLAPBARE ACHTERBANK
Kies tussen een praktische in twee delen (60/40) neerklapbare achterbank en drie individuele zetels achterin1. Dankzij de Isofix-bevestigingspunten voor een kinderzitje op elke plaats achterin kunnen ook je jongste passagiers veilig en comfortabel zitten.  

Nog meer ruimte nodig voor extra lange lading, zoals meubels? Dan kan je de zetels achterin eenvoudig wegklappen in de vloer en de rugleuning van de passagierszetel naar voren klappen. Zo ontstaat ruimte voor lading met een lengte tot 2,7 m (of zelfs 3,05 m in de versie met lange wielbasis). Dat maakt het leven nog gemakkelijker!

 

1 Optioneel; beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.

OPBERGVAKKEN
Met een groot aantal praktische opbergvakken maakt de Combo-e Life het gemakkelijk om het interieur op orde te houden.   
DEUREN EN ACHTERKLEP

De Combo-e Life maakt in- en uitstappen gemakkelijker dan ooit, dankzij één of twee brede schuifdeuren1. Aan de achterkant heb je de keuze tussen twee asymmetrische deuren1 of een achterklep met een raam dat afzonderlijk kan worden opengeklapt1 voor snelle, eenvoudige toegang tot de bagageruimte.

1 Beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.

 
TWEE LENGTES
De Combo-e Life is leverbaar in twee lengtes: met standaard wielbasis (lengte 4,40 meter) of lange wielbasis (lengte 4,75 meter), voor nog meer ruimte voor passagiers en lading.  

Dankzij 35 cm extra lengte biedt de bagageruimte van de Combo-e Life met lange wielbasis maar liefst 253 liter meer bagageruimte, waarmee het totaal op 8501 liter komt.

 

1 Gemeten met alle 5 de zitplaatsen in de normale positie, zonder de rugleuning neer te klappen.

DESIGN.

EXTERIEUR
De Combo-e Life is door zijn design direct herkenbaar als een Opel: Duitse precisie en tot in de details afgestemd op de behoeften van actieve gezinnen en zakelijke gebruikers. Zijn krachtige profiel, zichtbaar hoge kwaliteit en praktische innovaties maken hem bijzonder aantrekkelijk.  
INTERIEUR
Een hoge zitpositie, intuïtieve  bediening, hoogwaardige connectiviteit1 een verwarmbaar stuurwiel1 en talloze praktische functies maken elke rit in de Combo-e Life tot een groot plezier.  

Ergonomie staat centraal in het interieur. Alles is erop gericht het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het dashboard is overzichtelijk ingedeeld en de grote middenconsole1 is verdeeld in drie functionele zones, inclusief een speciaal display voor informatie over het elektrisch rijden, zoals de status van de batterij en het energiegebruik. Het infotainmentsysteem is ondergebracht in het bovenste deel, met de bediening van verwarming en ventilatie daar direct onder. Het onderste deel is een gemakkelijk te bereiken opbergvak.                                                                                                    

 

1 Optioneel.

PANORAMISCH DAK

Het grote panoramisch dak met opbergvakken1 vergroot het gevoel van licht en ruimte in de Combo-e Life. De LED-verlichting in het opbergvak voegt extra sfeer toe.

 

1 Optioneel.

 
LED-DAGRIJVERLICHTING

LED-dagrijverlichting1 is energiezuinig en vergroot de veiligheid van jou en andere weggebruikers wanneer je overdag rijdt.

 

1 Optioneel; beschikbaarheid afhankelijk van het uitrustingsniveau.

 

 

VEILIGHEID EN INNOVATIES.

AUTOMATISCHE NOODREM
De automatische noodrem met voetgangersherkenning1 waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig. Wanneer de bestuurder niet snel genoeg reageert, remt de auto zelfstandig af. 
1 Automatisch actief bij een snelheid tussen 5 en 85 km/u. Om de impactsnelheid van een aanrijding te verminderen, remt het systeem de auto tussen 5 en 30 km/u af met een remkracht van 0,9g. Bij 30 tot 85 km/u wordt de snelheid met maximaal 22 km/u verminderd. Bij een hogere snelheid dient de bestuurder zelf te remmen om voldoende snelheid te minderen. De snelheidsmarges waarbinnen de noodrem-assistent in werking treedt, zijn afhankelijk van het opgemerkte obstakel (een bewegend obstakel van 5 tot 85 km/u; een stilstaand obstakel van 5 tot 80 km/u; een voetganger van 5 tot 60 km/u). De assistentiesystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder zo goed mogelijk te ondersteunen. De bestuurder blijft zelf verantwoordelijk voor het rijden en de veiligheid.
AUTOMATISCHE PARKEERHULP

De automatische parkeerhulp1 vindt automatisch een parkeerplek en helpt je vervolgens bij het parkeren door het stuur van je over te nemen. Je hoeft zelf enkel volgens de aanwijzingen te schakelen en te remmen. 

 

Optioneel.

 
LANE KEEP ASSIST
Lane Keep Assist waarschuwt je wanneer je onbedoeld je rijstrook verlaat en corrigeert de koers van je Combo-e Life met een lichte tegendruk in het stuurwiel.  
VERKEERSBORDHERKENNING
De Verkeersbordherkenning geeft je een seintje op het display als de maximumsnelheid verandert, zodat je je snelheid kunt aanpassen. 
DODEHOEK-WAARSCHUWING
De dodehoek-waarschuwing maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van de Combo-e Life naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. 
FLANKBEWAKING
De flankbewaking gebruikt 12 sensoren om je op het infotainmentscherm te waarschuwen voor obstakels aan de zijkant van de Combo-e Life, die bij het parkeren en als je langzaam een hoek omgaat soms niet te zien zijn. 
AIRBAGS
De Combo-e Life beschermt zijn inzittenden met 6 airbags: naast een airbag aan bestuurders- en passagierszijde, ook zijairbags bij de voorstoelen en gordijnairbags voor en achter. 
INTELLIGRIP
Het geavanceerde IntelliGrip1 stemt de chassisfuncties automatisch af op een ondergrond waarop de wielen minder grip hebben, zoals modder, zand of sneeuw. Het systeem biedt de keuze uit vijf standen.  
PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

De 180° panoramische achteruitrijcamera1 brengt je Combo-e Life en zijn omgeving helder in beeld op het 8-duims touchscreen. De hulplijnen op het scherm helpen je om foutloos in te parkeren.

 

1 Optioneel.

 
HEAD-UP DISPLAY
Het Head-up display1 toont de belangrijkste rij-informatie en waarschuwingen duidelijk op het scherm achter het stuurwiel, zodat je je ogen veilig op de weg kunt houden. 

CONNECTIVITEIT.

NAVIGATIE

Met Multimedia Navi Pro1 vind je in heel Europa de beste route naar je bestemming. Dit veelzijdige systeem biedt 3D-kaartweergave en spraakgestuurde bediening.

 

1 Optioneel.

 
DRAADLOOS OPLADEN

Nooit meer zoeken naar je oplader. In de Combo-e Life laad je je telefoon draadloos op via inductie1.

 

1 Optioneel. Voor sommige telefoons is een adapter nodig. 

 
OPELCONNECT1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten die je veiligheid vergroten, ondersteuning bieden en je onderweg perfect informeren.  
  • Geruststellend gevoel: Noodoproep, Pechhulp-oproep en Voertuigstatus en -informatie.
  • Gemak: op afstand bediende functies om bijvoorbeeld de deuren te vergrendelen en ontgrendelen of de claxon en de verlichting te bedienen. 
  • Slim rijden: rijd ontspannen en efficiënt, dankzij functies als Live Navigation, ritbeheer en rij-assistentie. 

 

1 De beschikbare functies van OpelConnect kunnen van land tot land en van voertuig tot voertuig verschillen. Deze diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk; voor sommige diensten is een (betaald) abonnement vereist.

 

OPEL+ ACCESSOIRES.

Afgestemd op je persoonlijke wensen.

Personaliseer je Combo-e Life met originele Opel+ accessoires. Ontworpen en getest voor je Opel.

 

De afbeeldingen kunnen verschillen van de werkelijke producten.

Ontdek meer?