Skip To Content
Private Lease

Wat is Opel Private Lease?

Opel Private Lease geeft je de mogelijkheid om met een nieuwe Opel te rijden zonder dat je daarvoor een beroep hoeft te doen op je spaargeld. Met Opel Private Lease biedt Opel een kant-en-klare oplossing, zodat je compleet ontlast wordt. Je betaalt maandelijks een vast bedrag waarin alle vaste kosten zoals herstellingen, onderhoud, wegenbelasting, verzekering, pechhulp enzovoort zijn inbegrepen. Je hoeft dus alleen nog maar zelf te tanken. Bovendien hechten we veel belang aan flexibiliteit: stel je contract samen volgens je eigen wensen en pas gerust aan waar nodig gedurende de looptijd van je contract.

Online bestellen

Eenvoud boven alles. Zo kun je online in een vingerknip een maaltijd of gloednieuwe televisie bestellen. Opel wil zijn klanten voorzien van datzelfde gebruiksgemak en introduceert daarom de Online Bestelmodule! Met behulp van deze module kun je jouw gloednieuwe Opel eenvoudig én veilig online bestellen, in combinatie met een nieuw Private Lease contract. Waar en wanneer je maar wilt, dus waarom zou je nog wachten?

De formule waarmee je op lange termijn kunt huren met een beperkt budget!

 

 

 • Een nieuw voertuig zonder aan je spaargeld te komen?
 • Heb je al eens gedacht aan leasing op lange termijn?
 • Kan ik dat als particulier ook?
 • Is het mogelijk om een voertuig op korte of middellange termijn te leasen?

 

Met Private Lease bieden we een kwaliteitsvolle oplossing voor wie op zoek is naar gebruiksgemak en veiligheid.
Ontdek hier de voordelen.

Profiteer van de subsidie

Het loket voor de nieuwe EV-subsidie op je nieuwe Opel personenwagen is geopend per 10 januari 2023 9:00 uur. Voorwaarde is dat de Private Lease overeenkomst is afgesloten op of na 1 januari 2023. Wees er snel bij en onderneem meteen actie door je Private Lease aanvraag alvast op te starten. Als consument dien je de subsidie zelf aan te vragen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De subsidie bedraagt € 2.950, ofwel € 61,45 per maand over de eerste 48 maanden van het Private Lease contract. De steunmaatregel is bedoeld om elektrisch rijden betaalbaarder én aantrekkelijker te maken. Heel België elektrisch, met Opel!Aanvullende voorwaarden subsidieaanvraag 2023

 • Alleen van toepassing voor particulieren op 100% elektrische wagens.
 • Cataloguswaarde tussen de € 12.000 en € 45.000.
 • Het rijbereik van het model moet minimaal 120 kilometer bedragen.
 • Bij beëindiging van een leasecontract binnen de vier jaar, stopt ook de subsidie.

Populaire modellen

New Corsa
Vanaf € 279 / maand BTW incl. (i) Aanbod Private Lease op basis van 60 maanden en 40.000 km met een eerste verhoogde huur (optioneel) van 3.358,24 €, geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024 voor een Corsa 1.2 75 ch/pk. Catalogusprijs : 20.900,00 €.  
60 maanden /  40.000 km
New Corsa Electric
Vanaf € 439 / maand BTW incl. (i) Aanbod Private Lease op basis van 60 maanden en 40.000 km met een eerste verhoogde huur (optioneel) van 7.836,91 €, geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024 voor een Corsa Electric 136 ch/pk (100 kW - Bat.: 50 kWh). Catalogusprijs : 36.700,00 €.  
60 maanden / 40.000 km
Mokka Electric
Vanaf € 449 / maand BTW incl. (i) Aanbod Private Lease op basis van 60 maanden en 40.000 km met een eerste verhoogde huur (optioneel) van 5.125,84 €, geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024 voor een Mokka Edition Electric 136 ch/pk (100 kw - 50kwh). Catalogusprijs : 38.900,00 €.  
60 maanden / 40.000 km

Hoe werkt Opel Private Lease?

Met Opel Private Lease kan je, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe wagen rijden. Vergelijk het gerust met de huur van een wagen voor een langere termijn, waarbij je zelf bepaalt hoeveel kilometers je per jaar rijdt en gedurende welke periode het contract geldt: 30, 36, 48 of 60 maanden. Aan het einde van de looptijd lever je de wagen gewoon weer in. Zonder risico op het gebied van restwaarde of onverwachte onderhoudskosten. 

De voordelen

 

Wat is inbegrepen?

 • Herstellingen
 • Onderhoud
 • Wegenbelasting
 • Pechhulp
 • Afschrijving
 • Verzekering
 • Afleverkosten
 • Banden

 

Eigenlijk alles dus, met uitzondering van de brandstof of het opladen van je nieuwe Opel.

Flexibiliteit is de sleutel

 • Jij bepaalt de duur van het contract en het aantal kilometers dat je per jaar wilt afleggen. Je kunt de looptijd en het aantal kilometers ook tussentijds aanpassen, zowel naar boven als naar beneden.
 • Je kunt aangeven of je de enige bestuurder van je nieuwe Opel bent of je hem met het gezin deelt. Je bent ook verzekerd als iemand anders met je Opel rijdt. Natuurlijk alleen met jouw toestemming en een geldig rijbewijs!
 • Snel de baan op? Als je een voertuig uit onze stock kiest, zit je nog sneller achter het stuur van een gloednieuwe Opel

De zekerheden Van Opel Private Lease

 • Gemak. Alle kosten zijn inbegrepen, met uitzondering van de brandstof.
 • Zekerheid dankzij Keurmerk Private Lease.
 • Kosteloos opzegbaar na 12 maanden of overstappen op een ander model met Private Lease Flex Premium.
 • Mogelijkheid om volledig online af te sluiten.
 • 14 dagen bedenktijd na ondertekening contract.
 • Vervangwagen.

JURIDISCHE INFORMATIE PRIVATE LEASE STELLANTIS FINANCIËLE DIENSTEN

Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren, aangeboden door Stellantis Financial Services Belux N.V. (verhuurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, KBO nr. 0417.159.386, tel. +32 (0)2/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijkse Verkeersbelasting, totale garantie, 'Complete care plus' (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, vervangwagen, verzekering BA, rechtsbijstand en schadedekking. De offerte Private Lease is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Alle prijzen zijn BTW in. Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen.

Huurders: Stellantis Financiële Diensten N.V. Bourgetlaan 20-B 1130 Brussel
E-mail: services4you@stellantis-finance.com

Jouw leasecontract op maat

Profiteer van een nóg lager maandtarief met het Opel Private Lease Standaard pakket.
 
 
- € 10/mnd
 
Eigen risico van € 450
Vervangend vervoer na 48 uur
Volledig online af te sluiten
Gratis levering aan huis mogelijk
Laat Opel Finance je ontzorgen met het Opel Private Lease Comfort pakket. Dan profiteer je van een nieuwe Opel waarbij (bijna) alles is inbegrepen.
 
+ € 0/mnd
 
Eigen risico van € 225
Vervangend vervoer na 48 uur
Volledig online af te sluiten
Gratis levering aan huis mogelijk
Uitkering bij het rijden van minder kilometers
Inzittenden verzekering
Gratis voortijdige beëindiging in geval verlies van dienstverband
Alle lusten van een nieuwe auto maar nooit de lasten. Het Opel Private Lease Comfort Plus pakket biedt volledige ontzorging. Echt alles is inbegrepen.
 
+ € 16,95/mnd
 
Eigen risico van € 150
Vervangend vervoer na 24 uur
Volledig online af te sluiten
Gratis levering aan huis mogelijk
Uitkering bij het rijden van minder kilometers
Inzittenden verzekering
Gratis voortijdige beëindiging in geval verlies van dienstverband
Gratis voortijdige beëindiging in geval verlies van vast arbeidsongeschiktheid
Gratis voortijdige beëindiging in geval van invaliditeit en verlies rijbewijs vanwege medische redenen

Wij Adviseren En Inspireren Je Graag, Online Of Bij Je Thuis

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Gelukkig mogen we je weer ontvangen in onze showroom, ook zonder afspraak! Maar wil je liever nog niet langskomen? Ook op afstand blijven we je graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Daarom zijn er tal van mogelijkheden om met Opel in contact te komen en je te adviseren op afstand of bij jou thuis. Maak snel een afspraak hoe en waar jij wilt.

Veelgestelde vragen
Antwoorden op veel gestelde vragen over Private Lease. 
Bekijk FAQ
Stel samen
Stel de opel van je dromen samen en bestel hem direct online! 
Stel samen
Contact

Vragen over de Online Private Lease? Neem contact met op:


Telefoon: 030 602 44 22

E-mail: info@privatelease.opel.nl

 

* Prijzen incl. BTW op basis van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de wagen kan afwijken van de gebruikte afbeelding. Bekijk alle voorwaarden van Flex Comfort en Flex Premium op privatelease.opel.be. Actie geldig tot en met 30 april 2023. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.

** De SEPP subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. Opel België | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP subsidieregeling en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor de stopzetting van de maandelijkse betaling.