Kenmerken

VERWACHT GERUST MEER.

Dit is de nieuwe Corsa.

ELEGANT & VERFIJND
De nieuwe Corsa is een designstatement dat alle ogen richt op de precisie van Duitse techniek. Met een opvallende neus en een markant silhouet schittert de nieuwe Corsa vanuit elke hoek.
 
SPORTIEF & ATLETISCH
Op zoek naar een exterieur dat nóg krachtiger en atletischer is? Dan is het karaktervolle ontwerp van de GS Line perfect voor u, met zijn speciale voor- en achterbumper, verchroomde uitlaat en bijzondere velgen. 
LUXEGEVOEL
Stap in en het interieur laat onmiddellijk een sterke indruk na, dankzij nauwkeurig vakmanschap, verfijnde details en hoogwaardige premiummaterialen. Een sportief instrumentenpaneel met alle persoonlijkheid van een grote auto is naar de bestuurder gericht en doet u zin krijgen om er onmiddellijk op uit te trekken.
 
KRACHTIG STATEMENT
Met rode accenten in het interieur, speciale sportzetels, een donkere hemelbekleding en lichtmetalen sportpedalen ziet de GS Line er al even goed uit als hij rijdt. 
WIELEN

Mag het een maatje groter, dan zijn de 16" of 17" lichtmetalen velgen1 met hun markante vormgeving een ideale keuze. Klaar voor een contrastkleur? De exclusieve 17" lichtmetalen velgen in zwart/zilver2 leveren niet alleen een prachtig kleurcontrast op, maar zijn ook licht en aerodynamisch – en verhogen dus de efficiëntie.

 

1Optie. 

2Enkel verkrijgbaar bij de Corsa-e.

 
DAKOPTIES

Wat is uw stijl? Met het stijlvolle gekleurde dak1 kunt u zwart of wit toevoegen aan uw favoriete koetswerkkleuren. Kies het panoramische zonnedak1 voor extra licht in het interieur van uw Corsa.

 

1Optie. 

 

 
INTELLILUX MATRIX LED

Zien en gezien worden. De eersteklas IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 geven u de zichtbaarheid van grootlichten zonder andere bestuurders te hinderen. Geniet van uitstekende verlichting in elke situatie. 

 

1Optioneel.

 
AUTOMATISCHE CRUISECONTROL

De automatische cruisecontrol (ACC)1,2 bezorgt u een stressvrije rijervaring. Hij versnelt en vertraagt automatisch en helpt u steeds op een veilige afstand van uw voorligger te blijven. 

 

1Optie. Activering mogelijk van 30 km/u tot 180 km/u. 
2De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

 
LANE KEEP ASSIST EN LANE DEPARTURE WARNING

Voel u veiliger en alerter onderweg. Lane Keep Assist (LKA)1,3 reageert actief op gevaarlijk rijden door de wagen zachtjes terug binnen de markering te sturen2. Lane Departure Warning (LDP)3 waarschuwt u wanneer u de gemarkeerde rijstrook onbedoeld heeft verlaten. Zo helpen beide systemen u dodelijke ongevallen door vermoeidheid of afleiding te vermijden.

 

1Optie.
2De handen moeten tijdens het gebruik op het stuurwiel blijven.
3De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

 
DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Geniet van een intuïtief en gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem terwijl u zich blijft concentreren op de weg. Het volledig digitale instrumentenpaneel1 biedt u informatie over uw snelheid, navigatie en zoveel meer, net waar u dat nodig hebt: midden in uw gezichtsveld

 

1Optioneel.

 
180° PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

Achteruitrijden gebeurt nu veiliger en gemakkelijker, vooral in de stad en in smalle parkeerplaatsen. De panoramische achteruitrijcamera1 biedt u een bovenaanzicht van de achterkant van uw Corsa-e en de omgeving in een hoek van 180° errond. Voor u het weet, rijdt u achteruit als een prof.

 

1Optioneel.

 
GEAVANCEERD PARKEERHULPSYSTEEM

Gemakkelijker parkeren. De functie Advanced Park Assist (APA)1,2 merkt parkeerplaatsen op en beheert het stuurwiel. U hoeft alleen het gas- of rempedaal in te drukken. Kan parkeren nog gemakkelijker? (Domme vraag.)

 

1Optie.
2De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

 
VERWARMDE ZETELS & STUURWIEL

Zetels met drie verwarmingsstanden1 verwennen u en uw voorpassagier, terwijl het verwarmde stuurwiel1,2 voor uw handen zorgt. Ga zitten en u wilt gegarandeerd uw zetel niet meer uit.

 

1Optioneel.
2Niet beschikbaar in combinatie met automatische transmissies.

 

 
LEDEREN MASSAGEZETELS1

Ga zitten en geniet van elke rit. Op de lederen zetels van de Corsa is een massagefunctie1 beschikbaar, zodat u ook na een lange reis ontspannen op uw eindbestemming aankomt.

 

1Optie. Enkel verkrijgbaar met een verbrandingsmotor.

 
LAADRUIMTE

Veel bagage? In de 309 liter1 grote koffer raakt u alles kwijt. Moet u nog wat extra vervoeren? Klap dan de achterbank neer voor maximale kofferruimte. Geen beter moment om grote plannen te maken.

 

1Geldt voor benzine- en dieselmotoren. 

 
NAVIGATIE

Uw volgende bestemming ligt binnen handbereik. Kies tussen de Multimedia Navi Pro met 10"-display1 en de Multimedia Navi met 7"-display1. Zie het groots en ga waar u heen wilt.

 

1Optioneel.

 
ONTDEK OPEL INFOTAINMENT
DRAADLOOS OPLADEN

Laad uw smartphone zonder kabel1. Leg uw smartphone zoals gewoonlijk in het opbergvakje en u blijft in verbinding met uw vrienden.

 

1Optioneel. Een smartphoneaccessoire kan nodig zijn. Inductief opladen enkel mogelijk met PMA- of Qi-compatibele smartphones. Neem contact op met uw Opel-verdeler om de compatibiliteit te controleren.

 
INFOTAINMENT

Naadloos en intuïtief. Touchscreen, Apple CarPlay™1,3 en Android Auto™2,3. De infotainmentsystemen4 in de nieuwe Corsa geven u alle vrijheid op het gebied van communicatie en entertainment, inclusief stembediening en audiostreaming via Bluetooth®5.

 

1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.

2Android Auto™ is een gedeponeerd handelsmerk van Google Inc.

3De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Neem contact op met uw Opel-concessiehouder of ga naar www.apple.com of www.android.com om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.

4Optioneel.

5Bluetooth® is een gedeponeerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc. 

 
ONTDEK OPEL INFOTAINMENT
ALTIJD VOOR U KLAAR

Blijf veilig en geconnecteerd onderweg met een intelligent dienstenaanbod – ook als u elektrisch rijdt.

  • Gemoedsrust: Voel u veilig met de emergency call, de breakdown call en de gewone voertuigstatus en -informatie.
  • Comfort: Gebruik uw mobiele telefoon voor onze functies op afstand (bv. de deur vergrendelen / ontgrendelen). Onze specifieke diensten voor elektrische voertuigen: op afstand controleren van het batterijniveau & instellen van de airconditioning, laadbeheer en coaching in e-mobiliteit – wij houden u op de weg!
  • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij live navigatie1 en ritbeheer.  

 

1OpelConnect-diensten worden verwacht vanaf het najaar van 2019. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

 
ONTDEK OPELCONNECT-DIENSTEN
ACTIERADIUS: 330 KM
Waar wilt u vandaag heen? De nieuwe Corsa-e biedt u een indrukwekkend rijbereik van 330 km (WLTP) tot de volgende laadbeurt. Perfect voor alledaags gebruik. Eenvoudig elektrisch. En gewoon fantastisch. 
OPLADEN

Snel en eenvoudig: Laad de batterijen van uw Corsa-e in nauwelijks 30 minuten1 voor 80 procent op! Profiteer van de veelzijdige laadstrategie van Opel waardoor u flexibel kunt blijven, zowel voor alledaagse afstanden als voor langere ritten. Hier leest u er meer over.

 

1Aan een openbare snellader op gelijkstroom (100 kW). Verwijst naar het opladen van een lege batterij. De laadtijden kunnen variëren naargelang het type en vermogen van het laadstation, de buitentemperatuur aan het laadpunt en de batterijtemperatuur.

 
DE MODI SPORT & REGENERATION
Welke rijstijl hebt u? In de nieuwe Corsa-e kunt u kiezen: in de sportmodus beleeft u meer plezier, terwijl de recuperatiemodus uw actieradius vergroot. Aan u de keuze.
 
STIL
Geluidshinder is ook een vorm van vervuiling. Net daarom zult u ongetwijfeld genieten van de stilte in de nieuwe Corsa-e. Met zijn geruisloze elektromotor helpt u actief geluidsoverlast te beperken en maakt u uw rijervaring ontspannender.
 
OPEL SERVICES VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Van laadopties tot mobiliteitsdiensten: de Opel Services voor elektrische voertuigen helpen u vlot en zorgeloos op weg in e-mobiliteit.
 
LEES MEER OVER OPEL SERVICES VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
MOTOR
Als het op emissiearme of zelfs emissievrije rijprestaties aankomt, dan lopen de motoren van de Corsa op kop. Of hij nu op benzine, op diesel of volledig elektrisch rijdt, de nieuwe Corsa garandeert altijd dynamisch, soepel en efficiënt rijgedrag.
 
TRANSMISSIE

Op het snijpunt van sportiviteit en comfort: de 8-trapsautomaat met schakelhendels1 verhoogt de efficiëntie verder en schenkt u nog meer rijplezier.

 

1Beschikbaar met 100 pk en 130 pk.

 

OPEL+ ACCESSOIRES VOOR UW NIEUWE CORSA.

Interior Kit
DETAILS WEERGEVEN
Lichtmetalen velgen als accessoires
DETAILS WEERGEVEN

WAT NU?