Kenmerken

VERHOOG UW STANDAARDEN.

De nieuwe Corsa-e is hier.

DESIGN.

ELEGANT EN VERFIJND
De nieuwe Corsa maakt een design statement dat de precisie van Duits vakmanschap onderstreept. Met een in het oog springende voorzijde en opvallende contouren is de nieuwe Corsa aantrekkelijk vanuit elk standpunt.
 
LUXUEUS INTERIEUR
Stap in een interieur dat onmiddellijk indruk maakt door zijn nauwkeurig vakmanschap, stijlvolle details en premium, hoge kwaliteitsmaterialen. Een sportief bestuurder-georiënteerd instrumentenpaneel met de persoonlijkheid van een grote wagen nodigt uit om meteen op trip te vertrekken. 
VELGEN

Mag het een maatje groter, dan zijn de 16" of 17" lichtmetalen velgen1 met hun markante vormgeving een ideale keuze. Elegant en verfijnd of sportief en atletisch? Aan u de keuze!

 

1Optioneel.

 
DAK OPTIES

Hoe wilt u voor de dag komen? Met een stijlvol dak in contrasterend zwart of wit1 bepaalt u uw eigen stijl. Met een panoramisch dak1 laat je het interieur baden in licht.

 

1Optioneel.

 

INNOVATIES.

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN

Beter zien en gezien worden. De Corsa biedt als eerste in zijn klasse IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 die de verlichting automatisch afstemmen op de situatie. Zo kunt u met grootlicht rijden zonder het risico dat u anderen verblindt. 

 

1Optioneel.

 
AUTOMATISCHE CRUISE CONTROL
Automatische Cruise Control 1, 2  maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot uw voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken. 
1 Optioneel. Activatie mogelijk vanaf 30 km/u.
2 De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurders te ondersteunen binnen de beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.
ACTIEVE RIJSTROOKASSISTENT

Een nieuwe stap op weg naar autonoom rijden. Lane Keep Assist1 maakt het rijden veiliger en gemakelijker, vooral tijdens lange ritten op de snelweg. Deze actieve rijstrookassistent gebruikt een camera aan de bovenkant van de voorruit en een groot aantal sensoren aan alle kanten van de auto om uw stuurgedrag te analyseren en als het nodig is te corrigeren. Zo blijft uw Corsa altijd perfect op koers2.

 

 

Als gevolg hiervan helpen beide systemen u om dodelijke ongelukken door vermoeidheid of afleiding te voorkomen.

 

1Optioneel.
2U dient uw handen wel altijd aan het stuur te houden.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het grote grafische kleuren-infodisplay achter het stuurwiel1 houdt u tijdens het rijden perfect op de hoogte van uw snelheid en andere belangrijke gegevens. Het toont ook de navigatie-aanwijzingen, recht voor u, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

 

1Optioneel.

 
180° PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

Achteruitrijden en inparkeren wordt een stuk veiliger en gemakkelijker, vooral in de stad en in onoverzichtelijke parkeergarages. De panoramische achteruitrijcamera1 brengt een gebied van 180° achter en opzij van uw Corsa in beeld én toont de auto van bovenaf.

 

1Optioneel.

 
GEAVANCEERD PARKEERHULPSYSTEEM

Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist1,2 het werk voor u doet. Dit systeem zoekt een parkeerplaats en bedient het stuurwiel. U hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. Kan het nog gemakkelijker?

 

 

PREMIUM COMFORT.

ZETEL- & STUURVERWARMING

Verwarmbare voorstoelen1 en een verwarmbaar stuurwiel1, 2 maken het op koude en gure dagen nog prettiger om in de Corsa te stappen. 

 

1Optioneel.

2Niet beschikbaar in combinatie met automatische transmissies.

 
LEDEREN ZETELS1

Geniet tijdens elke rit van premium comfort in de lederen zetels van de Corsa-e, verstelbaar voor bestuurder en passagier. ISOFIX-haken zorgen ervoor dat u uw kinderzitje simpelweg vast kunt klikken zodat u ook de kleinste passagier een comfortabele rit kan garanderen.

 

1Optioneel. 

 
OPBERGRUIMTE
Veel mee te nemen? Met een inhoud van 267 liter kunt u heel wat opbergen in de koffer van de Corsa-e. De achterbank is bovendien eenvoudig neer te klappen om plaats te maken voor nog meer bagage. 

CONNECTIVITEIT.

NAVIGATIE

In de Corsa bereikt u elke bestemming met gemak. U heeft de keuze tussen het veelzijdige Multimedia Navi Pro met 10-inch kleuren-touchscreen1 en het gebruiksvriendelijke Multimedia Navi met 7-inch touchscreen1.

 

1Optioneel.

 
INFOTAINMENT

Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa heel wat te bieden. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™1, 3 en Android Auto™1, 3, spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth®4 beschikt u over een zee van mogelijkheden.

 

 
DRAADLOOS OPLADEN

Om uw smartphone op te laden heeft u geen oplaadkabeltje meer nodig1. U hoeft hem alleen in het speciale opbergvakje te leggen en hij wordt automatisch via inductie opgeladen. Zo hoeft u nooit meer een gesprek te missen.

 

1Optioneel. Voor sommige smartphones is een adapter nodig. Neem contact op met uw Opel verdeler om de compatibiliteit van uw smartphone na te gaan.

 
OPELCONNECT SERVICES1

Een intelligent gamma van diensten tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt u verbonden te blijven onderweg.

 

 

RIJPLEZIER.

SPORTIEVE PRESTATIES
Als het op rijplezier aankomt, staat de nieuwe Corsa vooraan in de rij: 0-100 km/u in 8,1 seconden zonder dat u de juiste versnelling hoeft te kiezen en met al het koppel onmiddellijk beschikbaar. Een compleet nieuwe vorm van rijplezier. 
GERUISLOOS MAXIMAAL VERMOGEN
Geluidshinder is ook een vorm van vervuiling. Net daarom zult u ongetwijfeld genieten van de stilte in de nieuwe Corsa-e. Met zijn geruisloze elektromotor helpt u actief geluidsoverlast te beperken en maakt u uw rijervaring meer ontspannen.
 
PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ
De batterij van de Corsa-e bevindt zich onder de voorste en achterste zetelrij. Zo garandeert ze niet alleen maximale kofferruimte, maar verlaagt ze ook het zwaartepunt, wat de rijdynamiek verbetert.
 

OPEL+ ACCESSOIRES.

Voorzie uw Corsa-e van originele Opel-uitrusting.

Haal nog meer uit uw Corsa-e door hem te personaliseren met originele Opel+ accessoires, gedesigned en getest voor uw Opel.

NOG MEER ONTDEKKEN?