Skip To Content
Overzicht

Corsa-e

Vanaf € 31.810 incl. BTW - recyclagepremie afgetrokken

Voor particulieren in Private Lease vanaf € 479/maand1 incl. BTW

voor professionelen in Free2Move Lease vanaf € 409/maand2 excl. BTW

Eenvoudig elektrisch

De Duitse stadsauto die klaar is voor de toekomst. 100% elektrisch

Tot 361 km rijbereik

De nieuwe Corsa-e biedt u een indrukwekkend rijbereik tot 361 km1 zonder bij te laden. Door rekening te houden met enkele factoren, zoals rijsnelheid, persoonlijke rijstijl en verwarmingsgebruik, kunt u het rijbereik van uw Corsa-e eenvoudig maximaliseren.

 

1Energieverbruik Opel Corsa-e (gemengd) 15.6 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gemengd) 361 km (naargelang de aanwezige opties). De vermelde cijfers voor het rijbereik en elektriciteitsverbruik zijn gemeten volgens de WLTP-procedure, die sinds 1 september 2018 wordt gebruikt om nieuwe voertuigen te homologeren. Ze kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: snelheid, thermisch comfort, rijstijl en buitentemperatuur. De laadtijd wordt voornamelijk bepaald door het vermogen van de lader in de wagen, de laadkabel en het type en vermogen van het gebruikte laadstation. Neem contact op met uw verdeler voor meer informatie.

 
Leer hoe u het rijbereik kunt maximaliseren
Tot 80% opladen in 30 minuten

Snel en eenvoudig: laad de batterijen van uw Corsa-e in nauwelijks 30 minuten1 voor 80 procent op! Profiteer van de veelzijdige laadstrategie van Opel waardoor u flexibel kunt blijven, zowel voor alledaagse afstanden als voor langere ritten. Hier leest u er meer over.

 

Theoretische waarde, berekend op basis van een WLTP-rijbereik tot 361 km. Aan een snellader op gelijkstroom (100 kW). Verwijst naar het opladen van een lege batterij. De laadtijden kunnen variëren naargelang het type en vermogen van het laadstation, de buitentemperatuur aan het laadpunt en de batterijtemperatuur.

 

 
Elektrisch brengt op
Overstappen naar elektrisch voel je ook in de portemonnee: profiteer van de lage totale gebruikskosten dankzij lage taxatie en goedkopere servicebeurten!
 
Toon meer

Bekijk het dagelijks rijbereik van uw Corsa-e

De aangegeven waarden van autonomie zijn indicatieve schattingswaarden. Deze kunnen variëren naargelang de reële gebruiksomstandigheden.

Configureer uw Corsa-e

Promo

Tijd voor een Power Move

Ruil je huidige wagen in voor een hybride of elektrische Opel en geniet van een extra voordelige overnamepremie.

Toonaangevende kenmerken

Perfect geïntegreerde batterij
De batterij van de Corsa-e bevindt zich onder de voorste en achterste zetelrij. Zo garandeert ze niet alleen maximale kofferruimte, maar verlaagt ze ook het zwaartepunt, wat de rijdynamiek verbetert. 
Sportieve prestaties
Als het op rijplezier aankomt, staat de nieuwe Corsa vooraan in de rij: 0-100 km/u in 8,1 seconden zonder dat u de juiste versnelling hoeft te kiezen en met al het koppel onmiddellijk beschikbaar. Een compleet nieuwe vorm van rijplezier. 
Geruisloos maximaal vermogen
Geluidshinder is ook een vorm van vervuiling. Net daarom zult u ongetwijfeld genieten van de stilte in de nieuwe Corsa-e. Met zijn geruisloze elektromotor helpt u actief geluidsoverlast te beperken en maakt u uw rijervaring meer ontspannen. 
Rijmodi

Prestaties, zuinigheid of een beetje van beide: de Corsa-e heeft een rijmodus voor elke rijstijl:

  • Sports levert maximale rijsensaties en -plezier op dankzij een hoog koppel, een sportieve kalibratie van het gaspedaal en een specifieke, dynamische stuurafstelling.
  • Eco helpt u uw rijbereik te maximaliseren door bepaalde aspecten van de prestaties (koppel, acceleratie) te beperken en tegelijk systemen aan boord die energie verbruiken (verwarming, airconditioning) te optimaliseren
  • Normal biedt een mooi evenwicht tussen prestaties en efficiëntie.   
 
Regeneratief remmen
De Corsa-e gebruikt een regeneratief remsysteem dat energie recupereert die normaal verloren zou gaan tijdens het remmen en om het rijbereik te vergroten. Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, begint het systeem de accu op te laden.  
Controle van voertuiggegevens
De Corsa-e houdt u op de hoogte en uw voertuig onder controle. Door de voertuiggegevens in het oog te houden, krijgt de bestuurder een eenvoudig en intuïtief overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik om de efficiëntie en het rijbereik te maximaliseren. 

Opel services voor elektrische voertuigen

Van laadopties tot mobiliteitsdiensten: de Opel services voor elektrische voertuigen helpen u vlot en zorgeloos op weg in e-Mobiliteit.

U heeft vragen? wij hebben de antwoorden

Het weergegeven resultaat houdt in het bijzonder rekening met het batterijbereik van de Corsa-e, het type weg dat werd geselecteerd en de mogelijke toegang tot een laadmodus. Deze kan variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en andere bijkomende factoren. Ze wordt louter indicatief meegedeeld en heeft dus geen algemene waarde (1)Het rijbereik van de Opel Corsa-e (gecombineerd) is 329 km tot 337 km (afhankelijk van de opties) zijn bepaald volgens de methodologie van de WLTP-testprocedure (Verordening (EG) nr. 715/2007, Verordening (EU) nr. 2017/1151). EG-typegoedkeuring en certificaat van conformiteit zijn nog niet beschikbaar. De voorlopige waarden kunnen verschillen van de gegevens van de officiële definitieve typegoedkeuring.

U wilt nog meer ontdekken?

Kermerken van de Corsa-e
Ontdek alle verschillende kenmerken die de Corsa-e te bieden heeft.
 
Ontdek het nu
Opel FlexCare
Vind de juiste gepersonaliseerde bescherming voor uw wagen. 
Ontdek het nu
Meer uitrustingen
Koop originele Opel-uitrusting voor uw Corsa-e. 
Ontdek het nu