Overzicht

Corsa-e

VANAF € 29.195 

ONTDEK DE NIEUWE, 100% ELEKTRISCHE CORSA-E - DE DUITSE STADSAUTO, VOLLEDIG KLAAR VOOR DE TOEKOMST, MET EEN INDRUKWEKKEND RIJBEREIK, KORTE LAADTIJDEN EN MINIMAAL GELUID BIJ MAXIMAAL VERMOGEN.

100% aftrekbaar. In Private Lease zonder voorschot vanaf € 399/maand 1  en in Free2Move Lease vanaf € 379/maand 2 .

EENVOUDIG ELEKTRISCH.

DE DUITSE STADSAUTO DIE KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST. 100% ELEKTRISCH.

Tot 337 km rijbereik.
De nieuwe Corsa-e biedt u een indrukwekkend rijbereik van 337 km (WLTP) * tot de volgende laadbeurt. Perfect voor alledaags gebruik. Eenvoudig elektrisch. En gewoon fantastisch. Waar wilt u vandaag heen? 
*Gegevens i.v.m. het rijbereik van de Opel Corsa-e (gemengde cyclus): 329 km tot 337 km (afhankelijk van uitrustingsopties), bepaald volgens de methodologie van de WLTP-testprocedure (Verordening (EG) nr. 715/2007, Verordening (EU) nr. 2017/1151). Dagelijks gebruik kan verschillen en hangt af van verschillende factoren. In het bijzonder: persoonlijke rijstijl, eigenschappen van de route, buitentemperatuur, verwarming/airconditioning, voorconditionering.
Tot 80% opladen in 30 minuten.

Snel en eenvoudig: laad de batterijen van uw Corsa-e in nauwelijks 30 minuten1 voor 80 procent op! Profiteer van de veelzijdige laadstrategie van Opel waardoor u flexibel kunt blijven, zowel voor alledaagse afstanden als voor langere ritten. Hier leest u er meer over.

 

 
1 Theoretische waarde, berekend op basis van een WLTP-rijbereik tot 337 km. Aan een snellader op gelijkstroom (100 kW). Verwijst naar het opladen van een lege batterij. De laadtijden kunnen variëren naargelang het type en vermogen van het laadstation, de buitentemperatuur aan het laadpunt en de batterijtemperatuur.
Meer plezier, grotere actieradius.
Welke rijstijl hebt u? In de nieuwe Corsa-e kunt u kiezen: in de sportmodus beleeft u meer plezier, terwijl de recuperatiemodus uw actieradius vergroot. Aan u de keuze.
 

CONFIGUREER UW CORSA-e.

CONFIGUREER HIER

TOONAANGEVENDE KENMERKEN. UITGEBREIDE ONDERSTEUNING.

Elektrisch brengt op.
Overstappen naar elektrisch voel je ook in de portemonnee: profiteer van de lage totale gebruikskosten dankzij overheidssubsidies en goedkopere servicebeurten!
 
MEER INFO
E-mobiliteit simpeler dan ooit.
Hier komt u alles te weten over belangrijke thema's zoals de verschillende vormen van e-mobiliteit, het maximaliseren van uw rijbereik, batterijen voor elektrische voertuigen en totale gebruikskosten.
 
GA NU VAN START 
Opel Services voor elektrische voertuigen.
Van laadopties tot mobiliteitsdiensten: de Opel Services voor elektrische voertuigen helpen u vlot en zorgeloos op weg in e-mobiliteit.
 
ONTDEK MEER

RESERVEER UW CORSA-e ONLINE.

KLAAR OM OVER TE STAPPEN NAAR ELEKTRISCH?

U HEEFT VRAGEN? WIJ HEBBEN DE ANTWOORDEN.

U WILT NOG MEER ONTDEKKEN?

KERMERKEN VAN DE CORSA-e
Ontdek alle verschillende kenmerken die de Corsa-e te bieden heeft.
 
ONTDEK HET NU
EENVOUDIG ELEKTRISCH
Van opladen tot het plannen van uw traject - profiteer van de Opel Services voor elektrische voertuigen.
 
ONTDEK HET NU
MEER UITRUSTINGEN
Koop originele Opel-uitrusting voor uw Corsa-e. 
ONTDEK HET NU