Skip To Content
Grandland Models

New Opel Grandland

Kies je New Grandland


New Grandland

De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel, dynamische en toch zuinige benzine- en dieselmotoren en innovatieve technologie. 

New Grandland Plug-in Hybrid

 Vergeet alles wat je weet over plug-in hybrides. De Grandland Plug-in Hybrid is grensverleggend. Dankzij de nieuwste hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, met 0% uitstoot. Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Plug-in Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties.

De nieuwe Opel Grandland GSe

300 pk pure kracht

De plug-in hybride aandrijving van de Grandland GSe is voorzien twee elektromotoren die samen een fenomenaal vermogen van 300 pk leveren. Dankzij vierwielaandrijving en een zeer precies afgestemd onderstel rijdt hij als een opwindende SUV. Een rij-ervaring op een nieuw level!

 

Geavanceerde assistentie

Innovaties waarvan je hart sneller gaat kloppen, waaronder een nieuwe 8-traps automatische transmissie, IntelliLux Pixel LED-koplampen en Night Vision.

 

Lagere uitstoot

Met één druk op de knop schakel je de sportieve aandrijving over op volledig elektrisch rijden, zonder uitstoot.


Wilt je meer weten?​

Altijd het beste advies

Of het nu gaat om een privé- of fleet aankoop, de nieuwe Opel Grandland inspireert met eersteklas design en technologie. Configureer hem naar wens. Wij zijn er om je te helpen bij jouw aankoop. De experts in de showroom zullen je adviseren over alle aspecten van financiering, lease of service. Ben je op zoek naar een tweedehandswagen, originele accessoires, nieuwe banden of de handleiding van je Opel? Je Opel verdeler helpt je graag op weg.