Skip To Content
Grandland Models

New Opel Grandland

Kies je New Grandland


New Grandland

Maak kennis met de Opel Grandland en zijn gedurfd nieuw design, zijn iconische Vizor en zijn luxueus gedigitaliseerd interieur met Pure Panel-scherm. Ook zijn hypermoderne benzine- en dieselmotoren overtuigen meteen door hun soepelheid en efficiëntie en zijn verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 8-versnellingsbak. Ga je liever voor de nieuwe 48V hybride aandrijving met de allernieuwste technologie van Opel? Deze versie tilt niet alleen je elektrisch rijplezier naar een nieuw niveau, maar rijdt ook zuiniger en verlaagt de CO2-uitstoot.

Het hybride systeem beschikt over een lithium-ion batterij die tijdens je rit oplaadt.

Vergeet doorsnee. Dit is de Grand.

New Grandland Plug-in Hybrid

 Vergeet alles wat je weet over plug-in hybrides. De Grandland Plug-in Hybrid is grensverleggend. Dankzij de nieuwste hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, met 0% uitstoot. Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Plug-in Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties.

De nieuwe Opel Grandland GSe

300 pk pure kracht

De plug-in hybride aandrijving van de Grandland GSe is voorzien twee elektromotoren die samen een fenomenaal vermogen van 300 pk leveren. Dankzij vierwielaandrijving en een zeer precies afgestemd onderstel rijdt hij als een opwindende SUV. Een rij-ervaring op een nieuw level!

 

Geavanceerde assistentie

Innovaties waarvan je hart sneller gaat kloppen, waaronder een nieuwe 8-traps automatische transmissie, IntelliLux Pixel LED-koplampen en Night Vision.

 

Lagere uitstoot

Met één druk op de knop schakel je de sportieve aandrijving over op volledig elektrisch rijden, zonder uitstoot.


Wilt je meer weten?​

Altijd het beste advies

Of het nu gaat om een privé- of fleet aankoop, de nieuwe Opel Grandland inspireert met eersteklas design en technologie. Configureer hem naar wens. Wij zijn er om je te helpen bij jouw aankoop. De experts in de showroom zullen je adviseren over alle aspecten van financiering, lease of service. Ben je op zoek naar een tweedehandswagen, originele accessoires, nieuwe banden of de handleiding van je Opel? Je Opel verdeler helpt je graag op weg.