Skip To Content
Overzicht
New Opel Grandland GSe

Ontdek Grand Sport electric (GSe) die in alles letterlijk ‘Grand’ is. De nieuwe Opel Grandland GSe is de SUV die in alles voorop loopt: sportief, wendbaar, luxueus ingericht en een lagere uitstoot. Onvergelijkbaar, maar toch onmiskenbaar een Opel. Pure Duitse mobiliteit. Beleef autorijden op een nieuw level!

 De nieuwe Opel Grandland GSe, compromisloze prestaties. Online en bij je Opel-dealers.

300  pk
Vierwielaandrijving 
1,3 l/100km1 
Brandstofverbruik
6,1 sec
Acceleratie 0 -100 km/i
1Voorlopige waarden dewelke mogelijk afwijken van de finale waarden.


Persoonlijke prestaties

Stel je perfecte Opel Grandland GSe samen en geniet van zijn ongeëvenaarde hybride kracht.

Ontvang als eerste alle updates over de nieuwe Grandland GSe

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Grandland GSe


Kijk vanbinnen


Highlights

300 pk sterke hybride

De nieuwe Opel Grandland GSe belichaamt de passie van Opel in zijn puurste vorm. Een fenomenaal gecombineerd vermogen van 221 kW (300 pk), vierwielaandrijving, plug-in hybride technologie en hoog, een direct beschikbaar koppel staan garant voor opwindende acceleratie en een ongeëvenaarde wegligging.
Prestaties

Dynamiek op een nieuw level

De nieuwe Opel Grandland GSe is voorzien van ongeëvenaard sportieve technologie. Schokdempers met FSD-technologie (Frequency Selective Damping) en een geoptimaliseerde vering verzekeren je van een uitstekende wegligging en stabiliteit, ook in de scherpste bochten. De Opel Grandland GSe combineert dat met een scherp afgesteld stuursysteem en extra stijf sportchassis, voor een in alle opzichten fenomenale rij-ervaring. 

Technologie

Gemaakt voor maximale dynamiek
De nieuwe Opel Grandland GSe verzekert je dankzij innovatieve technologie van een onovertroffen dynamische rij-ervaring.

Design

Sportieve stijl
Elk aspect van het exterieur- en interieurdesign van de nieuwe Opel Grandland GSe is verbeterd. Om maar een paar opvallende visuele hoogtepunten te noemen: 19-duims lichtmetalen velgen met diamanteffect, buitenspiegels en dak in contrasterend Karbon Black en een GSe-badge op de elektrisch bedienbare achterklep. Het rustgevende interieur met talloze digitale systemen ademt luxe en rust, zodat je tijdens elke rit geniet van een next-level ervaring. 

Accessoires Opel+ en meer

Wallboxen en meer
Je Grandland GSe wordt standaard geleverd met een laadkabel. Wij hebben onze selectie gemaakt van de beste extra accessoires voor elektrische auto's.

Welk model past bij jou?

Bestel je wagen, waar je ook bent

Bestel vanaf nu je nieuwe Opel veilig en vanuit het comfort van je thuis
14-dagen geld-terug-garantie
Geen mitsen en maren. Past de door jouw gekozen wagen niet bij je om wat voor reden dan ook? Dan heb je 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen.
 
Gratis thuislevering of Click and Collect
 Jij kiest. Je Opel Verdeler doet de rest
 


Ontdek meer

Wallboxen

In onze e-moility hub vind je over wallboxen en thuisladen. 

Opladen en Bereik

We hebben nog veel meer informatie over opladen en bereik op onze e-mobility content hub. Bekijk het nu.

Financiering en Subsidies

De meeste landen bieden royale subsidies aan potentiële kopers van elektrische auto's. We hebben alle informatie die je nodig hebt.