Hybrid Experience

GRANDLAND X HYBRIDE.

De plug-in hybride SUV van Opel. 100% fiscaal aftrekbaar*.

Het nieuwe gamma oplaadbare hybridewagens biedt modellen met vierwiel- of voorwielaandrijving . Ontdek het Grandland X Hybrid-gamma en zijn uitrusting. Snel en eenvoudig opladen, vier rijmodi , 300 pk voor de Hybrid4 (AWD) of 225 pk voor de Hybrid (FWD). De kracht van een SUV. De intelligentie van een hybride. Sluit geen compromissen. Ga voor alles.

ONTWIKKELD VOOR EFFICIËNTIE.

EFFICIËNTIE EN LAGE TOTALE GEBRUIKSKOST

Het gemak van een SUV en de innovatieve technologie van een plug-in hybride gaan samen voor nog meer efficiëntie. En naast efficiëntie zit er voor u ook een meeslepende rijervaring in, met een flitsende acceleratie van 0 tot 100km die max 6,1 seconden duurt.

 

Naast een efficiënte gebruikerservaring, scheert de Grandland X Hybrid4 ook hoge toppen op het vlak van total cost of ownership (TCO): naast een lagere gebruikskost wanneer u op elektriciteit rijdt, geniet de Grandland X Hybrid4 dankzij de lage CO2 uitstoot van 34g/km (NEDC 2.0) van 100% fiscale aftrekbaarheid, ook na de nieuwe fiscale regelgeving vanaf 2020.

CONFIGUREER HEM HIER

EEN MODUS VOOR ELKE GEMOEDSTOESTAND.

FLEXIBILITEIT

U rijdt graag zuinig, maar u houdt ook van sportieve prestaties onderweg? Dan bent u op zoek naar volledige flexibiliteit, waar u ook bent. En net dat is wat de Grandland X Hybrid4 biedt, met zijn verschillende rijmodi en plug-in hybride technologie: maximale flexibiliteit. Profiteer van alle voordelen van een SUV en combineer ze met de troeven van een elektrische auto. Schakel eenvoudig over tussen de volgende modi

 

 • 4WD (alleen bij vierwielaandrijving)
 • Sport
 • Hybrid
 • Electric

MODES FOR ALL MOODS.

FLEXIBILTY

You like to drive efficiently but you love to feel sporty on the road? Stay totally flexible wherever you are: With its different drive modes the Grandland X Hybrid4 provides a maximum of flexibility. Enjoy all the SUV advantages combined with the advantages of an electric car. Easily switch between the the following modes:

 

 • 4WD (only for allwheel drive)
 • Sport
 • Hybrid
 • Electric

LAAD HEM EENVOUDIG OP.

OPLADEN
De Grandland X Hybrid4 houdt alle oplaadprocessen heel simpel. De batterij met een capaciteit van 13.2 kWh kan net als die van een elektrische wagen bij alle openbare laadstations met wisselstroom of eenvoudigweg thuis met een kabel of een Wallbox worden opgeladen (via de 7.4 kW on board oplader in minder dan twee uur). Zo kunt u de batterij overal volledig opgeladen houden en enkel de elektromotor gebruiken om uw uitstoot van uitlaatgassen tot nul te herleiden.
LEES VERDER

MAAK EEN IMPACT.

NIEUWE KENMERKEN
De Grandland X Hybrid4 is precies de plug-in hybride SUV waarop u hebt zitten wachten. De combinatie van een zwarte motorkap (in optie) en een zwart dak zet zijn sterke uitstraling nog kracht bij.  De specifieke tweekleurige, ‘diamond cut’ 19” lichtmetalen velgen benadrukken het sportieve design. Voor meer rijplezier is er een automatische transmissie met acht verhoudingen. Een onderaan afgeplat lederen stuurwiel met schakelhendels geeft het geheel een extra vleugje sportiviteit. Met het 8"-kleurenaanraakscherm als onderdeel van de standaarduitrusting is toegang tot het navigatiesysteem, specifieke pagina's voor de Hybrid4 en alles wat u verder nog nodig hebt altijd binnen handbereik. 

DE GRANDLAND X HYBRIDE

GRANDLAND X HYBRIDE MET VOORWIELAANDRIJVING

De Grandland X is de ideale keuze voor een maximale efficiëntie en is ook verkrijgbaar als hybridewagen met voorwielaandrijving. Met zijn achttrapsautomaat, zijn vermogen van 225 pk1 en zijn maximale elektrische rijbereik van 57 kilometer verenigt de Grandland X Hybrid rijplezier met zuinigheid. 

TIP: het zuiver elektrische rijbereik dat in uw Grandland X Hybrid wordt weergegeven, is een voorspelling op basis van het eerdere rijgedrag, zelfs wanneer hij volledig opgeladen is. Als u rekening houdt met de factoren die het rijbereik beïnvloeden (bv. snelheid, rijstijl, thermisch comfort), past het weergegeven rijbereik zich aan uw nieuwe rijgedrag aan.

1 Brandstofverbruik gemengd 1.4-1.5 l/100 km; CO2-uitstoot gemengd 31-34 g/km, energieverbruik gemengd 15.6-16.1 kWh/100 km; zuiver elektrisch rijbereik (gemengd) 55 tot 57 kilometer (naargelang de aanwezige opties). De vermelde cijfers voor het brandstofverbruik, de CO2-emissies en het rijbereik zijn gemeten volgens de WLTP-procedure, die sinds 1 september 2018 wordt gebruikt om nieuwe voertuigen te homologeren. Deze WLTP-procedure vervangt de Europese rijcyclus (NEDC), de vorige testprocedure. Als gevolg van de realistischere testomstandigheden van de WLTP-cyclus zijn het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan wanneer ze volgens de NEDC worden gemeten. De cijfers voor het brandstofverbruik, de CO2-emissies en het rijbereik kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals de laadfrequentie, de rijstijl, de snelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het formaat van de banden, de buitentemperatuur en het thermische comfort in de wagen. Neem contact op met uw verdeler voor meer informatie. 

ALTIJD VOOR U KLAAR.

OPELCONNECT

Blijf veilig en geconnecteerd onderweg met een intelligent dienstenaanbod – ook als u elektrisch rijdt.

 

 • Gemoedsrust: Voel u veilig met de emergency call, de breakdown call en de gewone voertuigstatus en -informatie.
 • Comfort: Gebruik uw mobiele telefoon voor onze functies op afstand (bv. de deur vergrendelen / ontgrendelen). Onze specifieke diensten voor elektrische voertuigen: op afstand controleren van het batterijniveau & instellen van de airconditioning, laadbeheer en coaching in e-mobiliteit – wij houden u op de weg!
 • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij live navigatieen ritbeheer.  

 

1OpelConnect-diensten worden verwacht vanaf het najaar van 2019. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

EENVOUDIG ELEKTRISCH: E-MOBILITEIT GEMAKKELIJK GEMAAKT.

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Van oplaadopties tot externe functies: de Opel Services voor elektrische voertuigen bieden een soepele en zorgeloze start van e-mobiliteit.
MEER INFORMATIE OVER OPEL-DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

CHECK HET ZUIVER ELEKTRISCH RIJBEREIK VAN UW GRANDLAND X HYBRID.