Hybrid Experience

GRANDLAND X HYBRIDE.

De nieuwe plug-in hybride SUV van Opel.  100% fiscaal aftrekbaar*. In Private Lease zonder voorschot vanaf 569 €/maand en in Free2Move Lease vanaf 609 €/maand2 .

Het nieuwe gamma oplaadbare hybridewagens biedt modellen met vierwiel- of voorwielaandrijving . Ontdek het Grandland X Hybrid-gamma en zijn uitrusting. Snel en eenvoudig opladen , vier rijmodi , 300 pk voor de Hybrid4 (AWD) of 225 pk voor de Hybrid (FWD). De kracht van een SUV. De intelligentie van een hybride. Sluit geen compromissen. Ga voor alles.

ONTWIKKELD VOOR EFFICIËNTIE.

EFFICIËNTIE EN LAGE TOTALE GEBRUIKSKOST

Het gemak van een SUV en de innovatieve technologie van een plug-in hybride gaan samen voor nog meer efficiëntie. En naast efficiëntie zit er voor u ook een meeslepende rijervaring in, met een flitsende acceleratie van 0 tot 100km die max 6,1 seconden duurt.

 

Naast een efficiënte gebruikerservaring, scheert de Grandland X Hybrid4 ook hoge toppen op het vlak van total cost of ownership (TCO): naast een lagere gebruikskost wanneer u op elektriciteit rijdt, geniet de Grandland X Hybrid4 dankzij de lage CO2 uitstoot van 34g/km (NEDC 2.0) van 100% fiscale aftrekbaarheid, ook na de nieuwe fiscale regelgeving vanaf 2020.

CONFIGUREER HEM HIER

EEN MODUS VOOR ELKE GEMOEDSTOESTAND.

FLEXIBILITEIT

U rijdt graag zuinig, maar u houdt ook van sportieve prestaties onderweg? Dan bent u op zoek naar volledige flexibiliteit, waar u ook bent. En net dat is wat de Grandland X Hybrid4 biedt, met zijn verschillende rijmodi en plug-in hybride technologie: maximale flexibiliteit. Profiteer van alle voordelen van een SUV en combineer ze met de troeven van een elektrische auto. Schakel eenvoudig over tussen de volgende modi

 

  • 4WD (alleen bij vierwielaandrijving)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

LAAD HEM EENVOUDIG OP.

OPLADEN
De Grandland X Hybrid4 houdt alle oplaadprocessen heel simpel. De batterij met een capaciteit van 13.2 kWh kan net als die van een elektrische wagen bij alle openbare laadstations met wisselstroom of eenvoudigweg thuis met een kabel of een Wallbox worden opgeladen (via de 7.4 kW on board oplader in minder dan twee uur). Zo kunt u de batterij overal volledig opgeladen houden en enkel de elektromotor gebruiken om uw uitstoot van uitlaatgassen tot nul te herleiden.
LEES VERDER

MAAK EEN IMPACT.

NIEUWE KENMERKEN
De Grandland X Hybrid4 is precies de plug-in hybride SUV waarop u hebt zitten wachten. De combinatie van een  zwarte motorkap  (in optie) en een zwart dak zet zijn sterke uitstraling nog kracht bij.  De specifieke  tweekleurige, ‘diamond cut’ 19” lichtmetalen velgen  benadrukken het sportieve design. Voor meer rijplezier is er een  automatische transmissie met acht verhoudingen . Een onderaan afgeplat lederen stuurwiel met schakelhendels geeft het geheel een extra vleugje sportiviteit. Met het 8"-kleurenaanraakscherm als onderdeel van de standaarduitrusting is toegang tot het  navigatiesysteem, specifieke pagina's voor de Hybrid4  en alles wat u verder nog nodig hebt altijd binnen handbereik. 

EENVOUDIG ELEKTRISCH: E-MOBILITEIT GEMAKKELIJK GEMAAKT.

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Van oplaadopties tot externe functies: de Opel Services voor elektrische voertuigen bieden een soepele en zorgeloze start van e-mobiliteit.
MEER INFORMATIE OVER OPEL-DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

ALTIJD VOOR U KLAAR.

OPELCONNECT

Blijf veilig en geconnecteerd onderweg met een intelligent dienstenaanbod – ook als u elektrisch rijdt.

 

  • Gemoedsrust: Voel u veilig met de emergency call, de breakdown call en de gewone voertuigstatus en -informatie.
  • Comfort: Gebruik uw mobiele telefoon voor onze functies op afstand (bv. de deur vergrendelen / ontgrendelen). Onze specifieke diensten voor elektrische voertuigen: op afstand controleren van het batterijniveau & instellen van de airconditioning, laadbeheer en coaching in e-mobiliteit – wij houden u op de weg!
  • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij live navigatieen ritbeheer.  

 

1OpelConnect-diensten worden verwacht vanaf het najaar van 2019. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

DE GRANDLAND X HYBRIDE

GRANDLAND X HYBRIDE MET VOORWIELAANDRIJVING
De Grandland X is de ideale keuze voor een maximale efficiëntie en is ook verkrijgbaar als hybridewagen met voorwielaandrijving. Met zijn 8-trapsautomaat, zijn vermogen van 225 pk en zijn maximale elektrische rijbereik van 57 km is de Grandland X Hybrid zowel aangenaam om mee te rijden als erg zuinig.