Hybrid Experience

GRANDLAND X HYBRID4.

De nieuwe plug-in hybride SUV van Opel.  100% fiscaal aftrekbaar*. Vanaf 45.700 € en in Full Lease vanaf 685 €/maand*. 

Ontdek de Grandland X Hybrid4 en al zijn functies. Snel en eenvoudig opladen, een zuiver elektrisch WLTP-rijbereik van 52km, de keuze uit vier verschillende efficiënte rijmodi, een gecombineerd vermogen van 300 pk en een geruststellende vierwielaandrijving. De veelzijdigheid van een SUV gekoppeld aan de intelligentie van de nieuwste generatie plug-in hybrides. Met de Opel Grandland X Hybrid4 sluit u geen compromissen. U krijgt alles.

ONTWIKKELD VOOR EFFICIËNTIE.

EFFICIËNTIE EN LAGE TOTALE GEBRUIKSKOST

Het gemak van een SUV en de innovatieve technologie van een plug-in hybride gaan samen voor nog meer efficiëntie. En naast efficiëntie zit er voor u ook een meeslepende rijervaring in, met een flitsende acceleratie van 0 tot 100km in net geen 7 seconden.

 

Naast een efficiënte gebruikerservaring, scheert de Grandland X Hybrid4 ook hoge toppen op het vlak van total cost of ownership (TCO): naast een lagere gebruikskost wanneer u op elektriciteit rijdt, geniet de Grandland X Hybrid4 dankzij de lage CO2 uitstoot van 34g/km (NEDC 2.0) van 100% fiscale aftrekbaarheid, ook na de nieuwe fiscale regelgeving vanaf 2020.

CONFIGUREER HEM HIER

EEN MODUS VOOR ELKE GEMOEDSTOESTAND.

FLEXIBILITEIT

U rijdt graag zuinig, maar u houdt ook van sportieve prestaties onderweg? Dan bent u op zoek naar volledige flexibiliteit, waar u ook bent. En net dat is wat de Grandland X Hybrid4 biedt, met zijn verschillende rijmodi en plug-in hybride technologie: maximale flexibiliteit. Profiteer van alle voordelen van een SUV en combineer ze met de troeven van een elektrische auto. Schakel eenvoudig over tussen de volgende modi

 

  • 4WD (alleen bij vierwielaandrijving)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

LAAD HEM EENVOUDIG OP.

OPLADEN
De Grandland X Hybrid4 houdt alle oplaadprocessen heel simpel. De batterij met een capaciteit van 13.2 kWh kan net als die van een elektrische wagen bij alle openbare laadstations met wisselstroom of eenvoudigweg thuis met een kabel of een Wallbox worden opgeladen (via de 7.4 kW on board oplader in minder dan twee uur). Zo kunt u de batterij overal volledig opgeladen houden en enkel de elektromotor gebruiken om uw uitstoot van uitlaatgassen tot nul te herleiden.
LEES VERDER

MAAK EEN IMPACT.

NIEUWE KENMERKEN
De Grandland X Hybrid4 is precies de plug-in hybride SUV waarop u hebt zitten wachten. De combinatie van een  zwarte motorkap  (in optie) en een zwart dak zet zijn sterke uitstraling nog kracht bij.  De specifieke  tweekleurige, ‘diamond cut’ 19” lichtmetalen velgen  benadrukken het sportieve design. Voor meer rijplezier is er een  automatische transmissie met acht verhoudingen . Een onderaan afgeplat lederen stuurwiel met schakelhendels geeft het geheel een extra vleugje sportiviteit. Met het 8"-kleurenaanraakscherm als onderdeel van de standaarduitrusting is toegang tot het  navigatiesysteem, specifieke pagina's voor de Hybrid4  en alles wat u verder nog nodig hebt altijd binnen handbereik. 

EENVOUDIG ELEKTRISCH: E-MOBILITEIT GEMAKKELIJK GEMAAKT.

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Van oplaadopties tot externe functies: de Opel Services voor elektrische voertuigen bieden een soepele en zorgeloze start van e-mobiliteit.
MEER INFORMATIE OVER OPEL-DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN