Hybrid Experience

GRANDLAND X HYBRID4.

De nieuwe plug-inhybride SUV van Opel. Vanaf 45.700 €.

Ontdek de Grandland X Hybrid4 en al zijn functies. Snel en eenvoudig opladen, 4 rijmodi, 300 pk en AWD. De kracht van een SUV. De intelligentie van een hybride. Geen compromissen, u krijgt alles.

ONTWIKKELD VOOR EFFICIËNTIE.

EFFICIËNTIE
De superioriteit van een SUV en de innovatieve technologie van een plug-inhybride gaan samen voor nog meer efficiëntie. Wanneer hij wordt opgeladen als een volledig elektrisch voertuig , heeft de Grandland X Hybrid4 een heel redelijk zuiver elektrisch rijbereik. Dat betekent dat u de emissie van uitlaatgassen tot nul herleidt wanneer u de verbrandingsmotor niet gebruikt. En naast efficiëntie zit er voor u ook een meeslepende rijervaring in.
CONFIGUREER HEM HIER

EEN MODUS VOOR ELKE GEMOEDSTOESTAND.

FLEXIBILITEIT

U rijdt graag zuinig, maar u houdt ook van sportieve prestaties onderweg? Dan bent u op zoek naar volledige flexibiliteit, waar u ook bent. En net dat is wat de Grandland X Hybrid4 biedt, met zijn verschillende rijmodi en plug-inhybride technologie: maximale flexibiliteit. Profiteer van alle voordelen van een SUV en combineer ze met de troeven van een elektrische auto. Schakel eenvoudig over tussen de volgende modi

 

  • 4WD (alleen bij vierwielaandrijving)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

LAAD HEM EENVOUDIG OP.

OPLADEN
De Grandland X Hybrid4 houdt alle oplaadprocessen heel simpel. De accu kan net als die van een elektrische wagen bij alle openbare laadstations met wisselstroom of thuis met een kabel of een Wallbox worden opgeladen. Zo kunt u de batterij overal volledig opgeladen houden en enkel de elektromotor gebruiken om uw uitstoot van uitlaatgassen tot nul te herleiden.
LEES VERDER

MAAK EEN IMPACT.

NIEUWE KENMERKEN
De Grandland X Hybrid4 is precies de plug-inhybride SUV waarop u hebt zitten wachten. De combinatie van een zwarte motorkap en een zwart dak zet zijn sterke uitstraling nog kracht bij.  De specifieke tweekleurige, ‘diamond cut’ 19” lichtmetalen velgen benadrukken het sportieve design. Voor meer rijplezier is er een achtbak met de versnellingspook als elektronisch bedieningssysteem van de automatische transmissie . Een onderaan afgeplat lederen stuurwiel met schakelhendels geeft het geheel een extra vleugje sportiviteit. Met het 8"-kleurenaanraakscherm als onderdeel van de standaarduitrusting is toegang tot het navigatiesysteem, specifieke pagina's voor de Hybrid4 en alles wat u verder nog nodig hebt altijd binnen handbereik. 

EENVOUDIG ELEKTRISCH: E-MOBILITEIT GEMAKKELIJK GEMAAKT.

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN
Van oplaadopties tot externe functies: de Opel Services voor elektrische voertuigen bieden een soepele en zorgeloze start van e-mobiliteit.
MEER INFORMATIE OVER OPEL-DIENSTEN VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN