DE NIEUWE MOKKA

Een gedurfde, originele visie op design en technologie krijgt vorm. Ben je klaar om een ​​gedurfde pure aanpak te ervaren die autorijden naar een heel nieuw niveau tilt? Wees een van de eersten die de auto ziet die alles verandert wat je weet over Opel. Blijf op de hoogte om de geheel nieuwe elektrische Mokka te ontdekken.

DE WEG NAAR DE TOEKOMST, VANBINNEN EN VANBUITEN.

De Opel Mokka is in meerdere opzichten het nieuwe gezicht van ons merk. De ontwerpfilosofie om zowel gedurfd als puur te zijn, komt duidelijk naar voren in het iconische exterieurontwerp, de Vizor, omdat het de grille, koplampen en logo op organische wijze integreert in één module. Maar de elegantie blijft ook binnen doorgaan, aangezien Mokka de eerste is met het Pure Panel-display. De hightech cockpit is schoon, nauwkeurig en verfijnd tot de essentie, is volledig digitaal en maakt een puur intuïtieve bediening mogelijk met duidelijke informatie op grote schermen.

EEN SNEAK PEEK.

Krijg een unieke en exclusieve preview van hoe het is om de nieuwe Opel Mokka te ervaren, allemaal door de ogen van Opel ambassadeur Jürgen Klopp.

Deze video is opgenomen en gemaakt voorafgaand aan de strikte COVID-19 maatregelen en kan inhoud bevatten die is gemaakt vóór de introductie van regels voor fysieke afstand.

DE GROTE ONTHULLING?

Het is bijna tijd om de nieuwe Opel Mokka te ontdekken: laag op laag met gedurfd, authentiek design en puur rijplezier. Het komt dichterbij en de nieuwsgierigheid van mensen groeit. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als een van de eersten de eerste foto te zien en te ontdekken wat er echt onder de camouflage zit!

BLIJF OP DE HOOGTE

MEER OVER DE NIEUWE MOKKA.

EEN EERSTE BLIK OP DE NIEUWE MOKKA
De nieuwe Opel Mokka gaat de laatste rechte lijn in. De volgende generatie van de bestseller van de Duitse autofabrikant ondergaat momenteel de laatste tests en setup-runs voordat de serieproductie aan het einde van het jaar begint. De nieuwe Mokka zal vanaf begin 2021 verkrijgbaar zijn bij de Opel verdelers.  
ONTDEK MEER
GETEST DOOR JÜRGEN KLOPP
Hoe inspireer je iemand die (bijna) alles al heeft meegemaakt? Door hem een ​​nieuwe Opel te laten zien. In dit geval de nieuwe Mokka. Alleen showen? Nee, beter is hem betrekken bij het testprogramma, terwijl de tweede generatie van de Opel Mokka momenteel de laatste hand van de ingenieurs krijgt.  
ONTDEK MEER
LAATSTE TESTS
Voor de volledig nieuwe Mokka heeft Opel diverse ontwikkelingsdoelen gesteld, waarbij extra focus ligt op rijdynamiek, efficiency en hoogwaardige kwaliteit. Met de voor Opel typische precisie, leggen de Opel ingenieurs momenteel de laatste hand aan de nieuwe Mokka, voordat de productie eind 2020 van start gaat. 
ONTDEK MEER