Skip To Content
Skip To Content
Kenmerken

De Mokka-e

Puur rijplezier

Design

Uitstraling en proporties 
De nieuwe Mokka-e en zijn baanbrekende design tonen de weg voor de toekomst van Opel. Elke lijn en boog, van het evenwichtige cross-oversilhouet tot de krachtige grafische identiteit, getuigt van vertrouwen. De Mokka-e maakt een onmiskenbaar gedurfd statement, een voertuig dat zich onderscheidt van de massa door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl. 
Durf anders zijn 
Ontdek een ruimte die getransformeerd werd door een nieuwe richting in Duits design. Het interieur kreeg een volledige digitale detox die de rijervaring naar een ander niveau tilt, versterkt door unieke combinaties van stoffen, sierelementen en hemelbekleding op maat van uw stijl. 
Gewaagd vanuit elke hoek
Hoe u het ook bekijkt, op de Mokka-e vindt u gedurfde designkeuzes en vooruitstrevende designaccenten. van de aandrijflijn tot de gesculpteerde volledige LED-achterlichten die de typische Vizor naadloos nabootsen: er valt altijd meer te ontdekken. 
Standaard uitzonderlijk
U kan voor de unieke opvallende velgen van de Mokka-e kiezen: 16", 17" of 18" lichtmetalen velgen. Deze perfecte designelementen tonen meer dan ooit dat u er klaar voor bent om te zien en gezien te worden. Met deze velgen oogt de Mokka-e even soepel als hij rijdt.    
Persoonlijke stijl

Onderscheid u van de massa met unieke designelementen. De Mokka-e ziet er al als geen ander uit op de weg, en u kunt uw individuele présence personaliseren met diverse dak- en motorkapkleuren.

 

 
Het nieuwe icoon 
De Vizor is Opels iconische designelement. Hij integreert tal van prestatiegerichte systemen, sensoren en functies in één indrukwekkende module die letterlijk en emotioneel de toon aangeven in het design van Opel.   

Veiligheid & innovaties

LED-matrixkoplampen

De adaptieve permanent verblindingsvrije Intelli-Lux LED® Matrix Lights biedt in elke situatie een uitstekend zicht, zodat u met het comfort en de helderheid van krachtige grootlichten kunt rijden zonder andere bestuurders te verblinden. 

 

 
Automatische Cruise Control
Met de Automatic Cruise Control1,2 hoeft u geen compromissen te sluiten op het vlak van veiligheid om te genieten van een comfortabele en ontspannende rit. Het accelereert en remt automatisch om een constante afstand tot de voorligger te bewaren. 
1 Optioneel. Activering mogelijk van 30 km / u tot 180 km / u.

2 Opel rijhulpsystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die inherent zijn aan het systeem. De chauffeur blijft verantwoordelijk voor de rijtaak.
Automatisch noodremsysteem
Het automatisch noodremsyteems (Automatic Emergency Braking) van de Mokka-e maakt deel uit van een volledige reeks rijhulpsystemen, waaronder Lane Keep Assist en Lane Departure Warning, en controleert de weg voor voertuigen en voetgangers om aanrijdingen te voorkomen of de schade ervan aanzienlijk te beperken. Bij 30 km/u en lager, de snelheid waarmee de meeste aanrijdingen gebeuren, zal de Automatic Emergency Braking van de Mokka-e de wagen zelfs volledig tot stilstand brengen. Bij hogere snelheden zal het systeem het voertuig tot 50 km / u vertragen, waardoor de impact van een aanrijding aanzienlijk wordt verminderd. 
Digitaal instrumentenpaneel
De verfijning en eenvoud van de Mokka-e zijn glashelder in het Opel Pure Panel. Het slim gestroomlijnde, personaliseerbare instrumentenbord van 12” biedt u alle informatie die u nodig heeft, helder en zonder storingen. Visueel afleidende elementen worden geëlimineerd, waardoor enkel een naadloze digitale controle overblijft. 
180° panoramische acheruitrijcamera 
Een panoramische camera geeft u een vergroot achteraanzicht van 180° dat omringende voorwerpen detecteert en aangeeft, en dat verkeer aan de zijkanten van de wagen laat zien – bijzonder nuttig wanneer u achteruit de straat op rijdt. 
Advanced Park Assist
Maak parkeren kinderspel. De Advanced Park Assist1 van de Mokka-e bedient het stuur om u in uw parkeerplaats te begeleiden terwijl u gewoon de rem en het gaspedaal bedient. Het systeem helpt u een parkeerplaats te vinden door u te vertellen of een parkeerplaats groot genoeg is en de wagen nadien terug de straat op te leiden.  
1 Opel rijhulpsystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die inherent zijn aan het systeem. De chauffeur blijft verantwoordelijk voor de rijtaak.

Premium comfort

Geavanceerd comfort 
De Mokka-e maakt elke rit interessanter. Met zijn ondersteunende zetels en massagefunctie voor de bestuurderszetel maakt hij ze ook nog ontspannender. Rij comfortabel, kom aan in stijl. 
Verwarmde uitrusting
Op een koude dag zijn weinig dingen luxueuzer dan een warme zetel. Stel de voorzetels van de Mokka-e in op drie niveaus van gezelligheid, terwijl de bestuurder geniet van een elektrisch verwarmbaar stuur.  
Veelzijdigheid
Dankzij het ruime interieur en de ingenieuze uitrusting van de Mokka-e bent u klaar voor elke bestemming, zowel met een grote vracht als met het hele gezin plus bagage. De achterbank kan in een verhouding van 40:60 worden neergeklapt om de laadruimte aanzienlijk te vergroten en flexibele doorlaadmogelijkheden te creëren. 

Connectiviteit

Navigatie
Het geavanceerde Navi-aanraakscherm van Opel begeleidt u over de mogelijke route, compleet met realtime verkeersupdates, de dichtstbijzijnde laadstations, en toont alle laadpunten die momenteel beschikbaar zijn  Kies tussen de Multimedia Navi Pro met 10"-display1 en Live Navigatie2-diensten en de Multimedia Navi met 7"-display1

1 Optie.

2 Niet beschikbaar in Ierland.

Infotainment
De Mokka-e is de place to be, met volledige comptabiliteit met Apple CarPlayTM1 en Android AutoTM2, 3, native Bluetooth® streaming4, USB-poorten en een audiosysteem met zes luidsprekers voor meeslepende muziek onderweg.  

1 Apple CarPlay™ en Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.

2 Android Auto™ is een gedeponeerd handelsmerk van Google Inc.

3 De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Neem contact op met uw Opel-verdeler of ga naar www.apple.com of www.android.com om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.

4 Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. "

Draadloos opladen
Om van uw Mokka-e een ruime en overzichtelijke oase van digitale detox te maken, kunt u uw compatibele toestellen opladen met een geïntegreerde draadloze lader1. Ingebouwde faalveilige functies voor snellebewegingsdetectie voorkomen draadloze overbelastingsschade aan de batterijen van uw toestel wanneer u over hobbelige oppervlakken rijdt.  
1 Optioneel. Een smartphoneaccessoire kan nodig zijn. Inductief opladen enkel mogelijk met PMA- of Qi-compatibele smartphones. Neem contact op met uw Opel-verdeler om de compatibiliteit te controleren.
OpelConnect-diensten1
Een intelligent gamma van diensten tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt u verbonden te blijven onderweg – ook wanneer u elektrisch rijdt.   

Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, Breakdown Call en

voertuigstatus en -informatie. 

Comfort: functies op afstand voor deurvergrendeling, claxon en verlichting2. Onze aanvullende diensten voor elektrisch rijden: e-Remote Control, Trip Planner en Charging Pass – wij houden u op de weg! 

Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij Live Navigatie en Rit- en Rijstijlmanagement. 

 

1 De beschikbaarheid van OpelConnect-diensten verschilt van land tot land en van model tot model. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

2 Introductie gepland tegen eind 2020.

Wat is de volgende stap?