Overzicht

Rijd al met de nieuwe Mokka vanaf € 169/maand1.

Ben je klaar voor de volgende, gedurfde stap naar de toekomst van Opel? Het is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier en hij tilt rijden naar een heel nieuw niveau. Het is tijd om uw eigen weg te nemen, met de Mokka.

DURF ANDERS ZIJN.

DIT IS DE NIEUWE MOKKA!

PURE KRACHT.

Het baanbrekende design van de nieuwe Mokka toont de weg naar de toekomst van Opel. Elke lijn drukt vertrouwen uit en maakt een onmiskenbaar gedurfd statement. Deze auto onderscheidt zich door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl, terwijl zijn dynamische motoren hem in alle opzichten wendbaar maken. De Mokka GS Line biedt een sportieve visuele upgrade.

GEDURFDE STIJL.

Stap in de Mokka en ontdek het futuristische interieur. Het is een interieur als geen ander. Zijn gestroomlijnde architectuur en naadloos geïntegreerde digitale functies creëren een zuiverheid die u ruimte geeft om te ontspannen, te genieten en u te concentreren op de weg. 

STEDELIJKE PRÉSENCE.

De nieuwe Mokka is slanker en compacter dan alle vorige generaties, maar hij heeft hetzelfde ruime interieur, waardoor hij perfect aansluit bij de eisen van een stedelijke levensstijl. De nieuwste voorzieningen van de Mokka zijn onder meer de IntelliLux LED® Matrix-koplampen, de slimste rijhulpsystemen en de ergonomisch geoptimaliseerde zetels, zodat hij zowel in de stad als op de open weg even comfortabel en zelfverzekerd is.

PERSONALISEER UW MOKKA

WHY WAIT? RESERVE NOW!

  • Easy reservation
  • Easy contract
  • Easy delivery

NIEUWSBRIEF.

Om u te verdiepen in wat de nieuwe Mokka te bieden heeft en om aanbiedingen te ontvangen, kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief. Wij houden u op de hoogte.

IK SCHRIJF ME IN