Astra Sports Tourer

NEW ASTRA SPORTS TOURER.

Onovertroffen kenmerken.

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer valt niet alleen op door zijn gedurfde en pure design. Hij is ook het toppunt van veelzijdigheid, met slimme oplossingen voor de bagageruimte. De Astra is er als geavanceerde plug-in hybride of met een efficiënte benzine- of dieselmotor. Aan jou de keuze! 

Vanaf februari 2022 kan je je eigen configuratie maken.

EXTERIEUR.

GEDURFD EN PUUR DESIGN.

Het moderne Duitse design van de nieuwe Astra Sports Tourer benadrukt het perfecte evenwicht tussen dynamiek en veelzijdigheid. Daarmee is hij in alle opzichten perfect afgestemd op jouw actieve leven. Van de iconische Opel Vizor® aan de voorkant tot de scherp afgetekende LED-achterlichten valt de nieuwe Astra Sports Tourer op door zijn zelfbewuste karakter.

RIJ-ERVARING.

PUUR RIJPLEZIER.

Ontdek de voordelen van een geavanceerde plug-in hybride, waarin de benzinemotor en de elektromotor elkaar perfect aanvullen,  voor een optimale balans tussen efficiëntie en prestaties. Daarnaast heb je de keuze uit dynamische en zeer efficiënte  benzine- en dieselmotoren, die gecombineerd met soepele en snel reagerende versnellingsbakken garant staan voor een sportief rijgedrag. 

INTERIEUR.

RUSTGEVEND EN OVERZICHTELIJK.

De cabine van de nieuwe Astra Sports Tourer oogt bijzonder gastvrij en rustgevend. Op het grote Opel Pure Panel komt alle belangrijke informatie overzichtelijk samen, zodat de bestuurder niet onnodig wordt afgeleid. De hoogwaardige ergonomische comfortstoelen met AGR-certificatie1 bieden ultieme ontspanning. Schitterende Alcantara of lederen bekleding en de ventilatie- en massagefunctie voegen een gevoel van luxe toe.

 

1 Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.

 

 

SLIM INGERICHTE BAGAGERUIMTE.

INTELLI-SPACE.

De bagageruimte van de Opel Astra Sports Tourer is nog veelzijdiger dan die van zijn voorganger, dankzij het innovatieve Intelli-Space systeem. De enorme bagageruimte met een inhoud tot 1.634 liter is nog flexibeler te gebruiken dankzij slim geplaatste bevestigingsogen, bagagenetten aan de zijwanden, een in hoogte verstelbare laadvloer, een in drie delen (40/20/40) neerklabare achterbankleuning, een uittrekbaar bagagescherm, opbergvakken onder de vloer en een elektrisch bedienbare achterklep. Met de optionele trekhaak vergroot je zijn transportcapaciteit nog meer.

TECHNOLOGIE EN INNOVATIES.

GEAVANCEERDE ASSISTENTIESYSTEMEN.

Profiteer van Opel's meest geavanceerde en intuïtieve assistentiesystemen, zoals de semi-automatische functies van IntelliDrive 2.0, Intellilux® LED adaptieve koplampen en de IntelliVision 360° camera.

GEDURFD, PUUR EN BETER DAN OOIT.

Neem voorsprong, stap in en rijd je eigen weg.

Vanaf februari 2022 kan je je eigen configuratie maken.