Combo-e Cargo

DE NIEUWE COMBO-e CARGO.

De winnende combinatie.

In de nieuwe Combo-e Cargo combineert Opel zijn ervaring in bedrijfsvoertuigen met technologische precisie om een volledig elektrische bedrijfsvoertuig te bouwen met optimale efficiëntie en compromisloze e-mobiliteit. Zelfs met zijn compacte uitzicht heeft de Combo-e Cargo een royaal laadvermogen tot 4,4 m³, ondersteund door superieure systemen zoals het Flex Cargo-doorlaadsysteem.

INTERIEUR.

SAMENSMELTING VAN RUIMTE EN TECHNOLOGIE.

De Combo-e Cargo is van meet af aan ontwikkeld om commercieel te presteren. Of hij dat nu doet door u efficiënter te laten rijden via het Driver Information Cluster en het digitale e-infotainmentscherm of door u slimmer te laten werken met de grootste laadruimte in dit segment: de Combo-e Cargo biedt steeds een oplossing. De Combo-e Cargo is meer dan een compact en toch veelzijdig transportmiddel: dit is een ultramodern mobiel kantoor om onderweg te werken, met de connectiviteit en praktische functies om uw onderneming alle mogelijkheden te bieden, waar u ook heen gaat.

DE ELEKTRISCHE ERVARING.

BRENG ALLE ELEMENTEN SAMEN.

Geef uw onderneming meer mogelijkheden dankzij volledige commerciële toegang tot (groot)stedelijke gebieden met emissiebeperkingen. Laad en lever op elk uur dankzij de vrijwel absolute stilte van de elektromotor. Minimaliseer de kosten van CO2-beperkingen en milieuheffingen voor uw onderneming en profiteer tegelijk van veel lagere onderhouds- en gebruikskosten.

CAPACITEITEN.

VERENIG HET NUTTIGE MET HET AANGENAME.

Breng uw bedrijf verder dankzij een volledig elektrisch rijbereik van 275 km1 en een batterij van de nieuwste generatie, die tot 80% kan snelladen in amper 30 minuten. De combinatie van een geluidloos soepele aandrijflijn, een onmiddellijk beschikbaar koppel en een topsnelheid van 130 km/u levert een ontspannende stadsmobiliteit op. Daardoor biedt de Combo-e Cargo evenveel comfort, en rijplezier in de stad als op de snelweg.

 

 

De vermelde cijfers voor het rijbereik en elektriciteitsverbruik zijn gemeten volgens de WLTP-procedure, die sinds 1 september 2018 wordt gebruikt om nieuwe voertuigen te homologeren. Ze kunnen variëren naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: snelheid, thermisch comfort, rijstijl en buitentemperatuur. De laadtijd wordt voornamelijk bepaald door het vermogen van de lader in de wagen, de laadkabel en het type en vermogen van het gebruikte laadstation. Neem contact op met uw verdeler voor meer informatie. Voor meer informatie zie: https://www.opel.be/nl/tools/wltp.html.  

SCHRIJF U IN OM ÉÉN VAN DE EERSTEN TE ZIJN.

Schrijf u in om meer te vernemen. Om de nieuwe Combo-e Cargo van naderbij te bekijken en aanbiedingen te ontvangen of als eerste een proefrit te reserveren, kunt u zich inschrijven op onze nieuwsbrief. Wij houden u op de hoogte.