Skip To Content
Overzicht

New Combo Cargo Electric

De nieuwe Combo Cargo Electric belichaamt alles wat Opels nieuwe reeks elektrische bestelwagens zo speciaal maakt: hij combineert de professionele ervaring van Opel met precisietechniek om een 100% elektrisch bedrijfsvoertuig te maken, met optimale efficiëntie en veelzijdigheid zonder compromissen. Zelfs met zijn compacte profiel beschikt de Combo Cargo Electric over een ruim laadvolume van 4,4 m³, ondersteund door superieure vrachtbeheerfuncties zoals het FlexCargo® doorlaadsysteem.


343 km1
Max. batterijvermogen, afhankelijk van lading & opties (1)
4.4 m3
Max. laadvolume(1)
3,4  m
Max. laadlengte(1)
(1) afhankelijk van geselecteerde varianten en opties


Een elektriserende compagnon

Met zijn slimme design, grote ruimte en betrouwbare batterij is de nieuwe Combo Cargo Electric het ideale voertuig voor bijna elke onderneming. 

Performant design
Vorm volgt functie
De buitenkant van de nieuwe Combo Cargo Electric verraadt de schoonheid van Opel, terwijl zijn interieur je maximaal comfort, ergonomie en ruimte biedt. Ontdek een echte multitasker met een grote modulariteit en slimme functies om je dagelijkse activiteiten te ondersteunen.
E-Technologie
Batterij, opladen & meer
Overstappen op elektrisch? Een geweldige professionele beslissing, om alle goede redenen. Efficiënt, duurzaam en toekomstgericht. De perfecte match voor je onderneming.
Veelzijdigheid
Je multifunctionele tool
Personaliseer je nieuwe Combo Cargo Electric: met twee verschillende koetswerklengtes en -stijlen en tal van slimme oplossingen om de flexibiliteit van het interieur te vergroten, is de Combo Cargo Electric het perfecte Duitse gereedschap voor je dagelijkse activiteiten. Meer flexibiliteit leidt tot geweldige resultaten.
Cargo
Draag alles in een keer mee

Je betrouwbare partner voor elke klus: de nieuwe Combo Cargo Electric beschikt over toonaangevende laadafmetingen, die nog worden vergroot door slimme voorzieningen zoals de Flex Cargo doorlaadklep. Met zijn indrukwekkende maximale laadlengte van 3.090mm2 oogt deze bestelwagen compact aan de buitenkant, maar is hij bijzonder ruim vanbinnen.1,2

 

 

1 Afmetingen verschillen naargelang configuratie.  

2 Maximale laadlengte van 3.090 mm in de standaard Combo Cargo Electric wielbasis, 3.440 mm in de Combo Cargo Electric met lange wielbasis met open scheidingsluik en neergeklapte passagierszetel(s).

Connectiviteit
Weet waar je naartoe gaat
Met de nieuwe Combo Cargo Electric maximaliseer je de efficiëntie bij elke rit. De ultramoderne elektrische aandrijving, de opties van het navigatiesysteem en de OpelConnect-diensten houden jou en je team veilig op koers.
Veiligheid & rijhulp
Veiligheid voorop

Verhoog de veiligheid voor jou en je team: de nieuwe Opel Combo Cargo Electric is voorzien van de beste IntelliLux® Matrix LED1-koplampen in zijn klasse, die zich automatisch aanpassen om tegenliggers niet te verblinden. Met zijn 14 afzonderlijke LED-segmenten en zijn nieuw design bezorgt IntelliLux® je vertrouwen in alle omstandigheden! Je werknemers, je bestelwagen, je lading... bescherm alles en iedereen dankzij de geavanceerde functies van de Combo Electric, die ongevallen helpen voorkomen en het rijden vereenvoudigen. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is: je onderneming! 

 

1 Optioneel

Efficiënt rijden
Stuur je onderneming voorwaarts
Haal alles uit je nieuwe Combo Cargo dankzij de zeer efficiënte en krachtige elektrische motor en drie verschillende rijmodi. Of je nu naar een klant om de hoek rijdt, zo ver mogelijk wilt rijden of topprestaties nodig hebt bij zware ladingen... voor iedere situatie beschik je over een geschikte modus.
Opel+-accessoires & meer
Wallboxen en meer
Opel begrijpt dat elektrische energie niet alleen de drijvende kracht is achter je nieuwe Combo Cargo Electric, maar ook achter het succes van je onderneming. Daarom wordt je bestelwagen standaard geleverd met een oplaadkabel. We hebben een selectie gemaakt van de beste extra accessoires voor elektrische voertuigen. Ontdek welke uitrusting het beste bij je werk past.

Ontdek meer

Wallboxen

In onze e-mobility hub vind je alle informatie over wallboxen en thuisladen.

Opladen & rijbereik

We hebben nog veel meer informatie over opladen en je rijbereik op onze e-mobility content hub. Bekijk het nu.

Financiering & Subsidies

De meeste landen bieden royale premies aan potentiële kopers van een elektrische wagen. Wij hebben alle informatie die je nodig hebt.

1 Energy consumption (combined) 29.3– 18.7  kWh/100 km; CO2 emission 0 g/km; range (combined) 187 km to 293km (depending on equipped options).***

2 Combo XL with passenger bench & cargo partition hatch. Standard cargo space is 3.8 m3.