Skip To Content
Overzicht

Elektrificeer je onderneming 

verkrijgbaar vanaf

€449/maand Excl. BTW

New Movano Electric

Maximale productiviteit, geen uitstoot: Wat geldt voor alle geëlektrificeerde Opel bestelwagens, geldt ook voor de nieuwe Movano Electric.
Het is het perfecte Duitse werktuig voor elke vorm van transport, met Opels legendarische laadfunctionaliteit en geavanceerde rijhulpfuncties.
Hij is gebouwd om de efficiëntie te maximaliseren en de bedrijfskosten te verlagen.


420 km (WLTP)1
Max. batterijvermogen1
Tot 17 m3
Max. laadvolume: bestelwagen (ruimte voor 5 Euro-pallets)
lengtes  /  2 hoogtes

16 uitvoeringen (i) Gesloten Bestelwagen , Chasisis Cabine , Chassis Dubbele Cabine , Chassis Cabine met Open Laadbak , Chassis Dubbele Cabine met Open Laadbak , Gesloten Bestelwagen met Ruiten , Bestelwagen Dubbele Cabine , Chassis Cabine met gesloten laadkast met of zonder laadklep, Chassis cabine met Kipper , Chassis Dubbele Cabine met Kipper ²  

 

 

 

1 Afhankelijk van varianten en geselecteerde opties

² Verkrijgbaar vanaf Q2-2024

 


Slim, veelzijdig, efficiënt

Met zijn ruime, herontworpen cabine, krachtige volledig elektrische aandrijving en betrouwbare 110 kWh-batterij met hoge capaciteit biedt de nieuwe Movano Electric de perfecte uitstootvrije transportoplossing voor bijna elke onderneming.
E-Technologie
Batterij, opladen & meer
Overstappen op elektrisch? Een uitstekende beslissing, om de juiste redenen. De nieuwe Movano Electric is efficiënt, duurzaam en toekomstgericht. De ideale match voor je onderneming.
Hydrogene technologie
De eerste Movano HYDROGEN 

Betreed de toekomst van uitstootvrij vervoer met innovatief tanken in de nieuwe Movano HYDROGEN. Ontdek de moeiteloze integratie van duurzaam transport met een groter rijbereik, razendsnel tanken en een uitzonderlijk laadvermogen. De perfecte manier om je onderneming een groenere en duurzamere richting uit te sturen.

 

Binnenkort beschikbaar!

Veelzijdigheid
Klaar voor elke klus
Personaliseer je bestelwagen volgens je professionele behoeften: De nieuwe Movano Electric is verkrijgbaar in een groot aantal koetswerklengtes en -stijlen met functies waarmee je echt iets kunt betekenen voor je klanten. En dat zonder lokale uitstoot en vrijwel geruisloos.
Cargo
Vervoer wat je maar wil
Het laadvermogen en de afmetingen in combinatie met de vele praktische oplossingen maken van de nieuwe Movano Electric de ideale oplossing voor de meest uiteenlopende taken.
Connectiviteit
Weet waar je naartoe gaat
Met de nieuwe Movano Electric ga je voor maximale efficiëntie bij elke verplaatsing. Niet alleen dankzij de ultramoderne elektrische aandrijving, maar ook door de geavanceerde connectiviteit en navigatie. Optimaliseer je dagelijkse werkomstandigheden met geavanceerd infotainment en optimale routeplanning.
Cabine Movano Electric
Werk van overal
Gedaan met je laptop op je knieën te houden met het stuur in de weg. Maak van je nieuwe Movano Electric een echt kantoor op wielen en leid je bedrijf richting de toekomst.
Veiligheid & rijhulp
Veiligheid voorop
Verhoog de veiligheid voor jou en je team met geavanceerde voorzieningen, speciaal ontworpen om ongelukken te voorkomen en het rijden te vergemakkelijken: Naast verschillende handige rijhulpsystemen biedt de nieuwe Opel Movano Electric ook full-LED-koplampen als optie. Die zorgen er niet alleen voor dat je bestelwagen er scherper uitzie, ze presteren ook nog eens 30% beter dan standaard halogeen-koplampen.
Opel+-accessoires & meer
Wallboxen, dakdragers en meer
Opel beseft dat elektrische energie niet alleen de drijvende kracht is achter je nieuwe Movano Electric, maar ook achter het succes van je bedrijf. Daarom wordt je bestelwagen standaard geleverd met een oplaadkabel. We selecteerden voor jou de beste accessoires voor elektrische voertuigen. Ontdek welke uitrusting het beste bij je activiteiten past.

New Movano Van Electric
Elektrificeer je onderneming!

100% Elektrische bestelwagens verkrijgbaar vanaf €449/maand (i) Aanbod in Financiële Renting voor een New Movano Electric FT 3T5 L3H2 , op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 54.200,00 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 449,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 15.500,23 € en een aankoopoptie van 30,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-06-2024 tot en met 30-06-2024. 

 


Ontdek meer

Wallboxen

In onze hub voor e-mobiliteit vind je alle informatie over wallboxen en thuisladen.

Rijbereik

We hebben nog veel meer informatie over opladen en rijbereik op onze e-mobility content hub. Neem nu een kijkje.

Financiering & Subsidies

De meeste landen bieden royale subsidies aan potentiële kopers van een elektrische wagen. Wij hebben alle informatie waar je naar op zoek bent.