Skip To Content
Manta GSe ElektroMOD

Opel Manta GSe ElektroMOD

De comeback van een icoon

De Opel Manta was in de jaren '70 een legende en keert nu terug als opwindende, 100% elektrische 'RestoMod' - een klassieker met moderne technologie en nieuwe designkenmerken. Net zo iconisch als de oude Manta, maar toch helemaal anders.

GSe ElektroMOD design

Zelfverzekerder dan ooit

In de Opel Manta GSe ElektroMOD komt alles wat het origineel zo uniek maakte terug, maar nu voorzien van het nieuwe, stoere gezicht van Opel en geavanceerde technologie.

Revolutionair puristisch

Opnieuw worden de grenzen verlegd. De originele Manta was de inspiratiebron voor de Vizor, hét visuele kenmerk van elke nieuwe Opel. En nu keert die in een baanbrekend nieuwe vorm terug in het design van de GSe ElektroMOD.

Toekomstvisie

MOD staat niet alleen voor modificatie, maar ook voor moderne, toekomstgerichte techniek. Die is bijvoorbeeld te zien in de futuristische, volledig digitale cockpit, die  helemaal op de bestuurder gericht is. Moderne sportzetels  met een gele decoratielijn in het midden maken de stoere en pure uitstraling van het interieur af. 

GSe ElektroMOD aandrijving

Ga op kop

Helemaal klaar voor de toekomst! De elektromotor van de Manta brengt een krachtig vermogen van 108 kW/147 pk over op de achterwielen, via een soepel schakelende 4-versnellingsbak, die met een druk op de knop kan worden ingeschakeld als automaat. 

Indrukwekkend koppel

De iconische Manta GT/E was in 1974 het toppunt van sportief, met vier cilinders en 105 pk (77 kW). Maar dat haalt het niet bij de direct beschikbare acceleratie van de GSe ElektroMOD, met een koppel van 255 Nm dat direct vanuit stilstand beschikbaar is. De Manta GSe kan zelfs de remenergie terugwinnen. Dát is duurzame technologie die de wereld verandert.

Emotie zonder emissie

De GSe ElektroMOD laat met zijn 31 kWh batterij en een rijbereik van 200 km opnieuw zien dat Opel op kop gaat in de overgang naar elektrisch rijden. Tegen het einde van 2021 biedt Opel klanten de keuze uit negen elektrische modellen. In 2024 zal er van elk Opel-model een elektrische versie zijn.

GSe ElektroMOD digitalisering

Code naam: manta 

De GSe ElektroMOD brengt het legendarische Manta-logo op een unieke, digitale manier tot leven. De naam, motoraanduiding en badges worden allemaal weergegeven als iQR-codes!

Pixel-perfect

De GSe ElektroMOD is voorzien van een speciale versie van het nieuwe gezicht van Opel: de Pixel-Vizor. Dit is een LED-scherm dat zich over de hele breedte van de wagen uitstrekt en waarmee de Manta communiceert met zijn omgeving. 

De manta spreekt

De Pixel-Vizor van de Gse ElektroMOD spreekt duidelijke taal over zijn innovatieve technologie: "Mijn Duitse hart is ELEKTRified" en "Ik ben op een nul-e-missie. Ik ben een ElektroMOD".

Pure emotie

Ashley niall
"Dit moet de toekomst van elektrische wagens worden!" 
Bekijk de video
Eerste ElektroMOD van Opel
"The Manta is Back" 
Lees het artikel