Skip To Content
Onderhoud beheren

Onderhoud beheren

Bij Opel Service is de zorg voor uw auto onze eerste prioriteit, om u een unieke ervaring te bieden.

Opel Diensten

Bij Opel Service is de zorg voor je voertuig onze hoogste prioriteit, zodat je in het volste vertrouwen kunt genieten van een vlekkeloze ervaring. Een echt partnerschap tussen jou en Peugeot Service. Dat vertrouwen wordt versterkt door de Opel-experts, die voortdurend bijgeschoold worden over de nieuwste technologieën en software die voor je Opel worden ingezet. Profiteer van onze digitale diensten, waar je ook bent: plan het onderhoud van je Opel in onze werkplaatsen, valideer beslissingen over herstellingen en blijf voortdurend op de hoogte via onze Opel-experts.

Niemand kent je Opel beter

 

Vertrouw op de technologische expertise van Opel door je onderhoud toe te vertrouwen aan het Opel-netwerk, het enige netwerk dat een perfect beheer van de dienst na verkoop voor je Opel biedt. Wij raden je aan het onderhoudsplan te volgen dat speciaal voor je Opel werd ontworpen: elke handeling wordt beschreven, evenals de vereiste periodiciteit.

 

Onze diensten

Onze naverkoop aanbiedingen

 Kom meer te weten over onze diensten!​

 

 
Meer Info
Controles en Onderhoud
Onze voertuigen zijn een toonbeeld van prestaties en topkwaliteit. Om er zeker van te zijn dat dat zo blijft, raden we alle bestuurders aan hun Opel regelmatig te laten controleren. Vooral net voor een nieuw seizoen of een lange rit is een Opel  Check van grote waarde. 
Meer Info
Online afspraken

Selecteer met een paar klikken de dichtstbijzijnde werkplaats en kies het exacte tijdstip van je bezoek.

Opel zal zijn uiterste best doen om je voertuig te controleren, te onderhouden of te repareren.

 
Online een afspraak maken
Exclusieve Opel-diensten
 Profiteer van onze digitale diensten, waar je ook bent: plan het onderhoud van je Opel in onze werkplaatsen, valideer beslissingen over herstellingen en blijf voortdurend op de hoogte via onze Opel-experts. 
Meer Info
Opel Onderdelen
Opel service biedt drie assortimenten vervangingsonderdelen om aan je eisen en budget te voldoen. 
Meer Info
Opel wielen en banden
Met originele Opel wielen kunt u in stijl aan de slag met een aangepast ontwerp en verbeterde beschermingontwerp en verbeterde beschermingbeterde bescherming 
Meer Info
Winterwielen
Bescherm jezelf tegen de kou! Binnenkort is het weer winter en kun je veilig de weg op met Opel winterwielen. 
Meer Info
Gebruikershandleidingen en infotainmentsystemen
Hier vindt je praktische informatie over je Opel, zoals handleidingen, olieverversingsgidsen en details over onderhoudsintervallen. 
Meer Info
Terugreopacties

Terugroepacties hebben betrekking op je veiligheid of op de conformiteit van je wagen met de regelgeving.

Als je wagen betrokken is, neem dan zo snel mogelijk contact op met je Erkend Hersteller. Deze interventies worden gratis uitgevoerd.

 
Meer Info