Kenmerken

SPANNENDER DAN OOIT.

In elk opzicht indrukwekkend.

DESIGN.

EXTERIEUR

Stijlvol, dynamisch en innovatief, nu spannender dan ooit. De nieuwe Astra Hatchback maakt indruk met zijn Duitse techniek, toonaangevende innovaties, zoals de IntelliLux LED® Matrix-verlichting1, en zijn emotionele design en sportieve voorkomen – dat wordt geaccentueerd door het nieuwe hoogwaardige 3D-radiatorrooster en het High Gloss Black Pack1.

 

1Optiioneel.

 
INTERIEUR
Met een overvloed aan beenruimte achteraan, comfortabele premiumzetels en een modern design werd het interieur op maat van de Astra ontworpen rondom uw welzijn
NIEUWE KLEUREN
Laat uw Opel Astra opvallen met een keuze uit een rijk palet aan stijlvolle kleuren. 
VELGEN
Rijd in stijl. Kies de velgen die uw Astra uw persoonlijkheid geven. 
ZONNEDAK

Het grote elektrisch bediende glazen zonnedakmet geïntegreerde winddeflector houdt u tochtvrij, terwijl de zonneklep de warmte buitenhoudt.

 

1Optioneel.

 
LEDSIGNATUUR

De led-achterlichten1 en dagrijlichten met de vleugelvormige signatuur van Opel voegen zowel stijl als zichtbaarheid toe.

 

1Optioneel.

 

INNOVATIES.

INTELLILUX LED® MATRIX-VERLICHTING

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 geven u zichtbaarheid zonder tegenliggers te verblinden. Ze passen zich automatisch aan, waardoor u met ingeschakeld grootlicht kunt rijden zonder andere automobilisten te storen. De koplampen omvatten 16 afzonderlijke led-elementen en reageren op andere voertuigen door een of meer led-elementen uit te schakelen.

 

1Optioneel.

 
LEDKOPLAMPEN

Toonaangevende technologie betekent ook energie besparen, dus verbruiken onze krachtige, efficiënte ledkoplampen1 slechts 20 watt, waardoor elke auto minder CO2 uitstoot.

 

1Optioneel.

 
SAFETY

De nieuwe Astra Sports Tourer beschikt over toonaangevende veiligheidssystemen en de recentste technische ontwikkelingen in beveiliging, waaronder:

 

  • Forward Collision Alert1:  deze veiligheidsfunctie helpt met een automatische visuele en auditieve waarschuwing frontale aanrijdingen te vermijden of de impact ervan te beperken
 
ACHTERUITRIJCAMERA

Veilig parkeren wordt eenvoudig. Dankzij de achteruitrijcamera rijdt u zonder stress achteruit. Het display aan boord van de auto geeft u in real time een overzicht van wat er achter u gebeurt en richtlijnen helpen u om te manoeuvreren en uw afstand in te schatten tot andere voorwerpen. Als upgrade is een digitale versie beschikbaar met Multimedia Navi Pro1 voor nog meer scherpte en precisie

 

1Optioneel. Alleen beschikbaar met Multimedia Navi Pro.

 
ADVANCED PARK ASSIST
Parkeren was nog nooit zo eenvoudig: Advanced Park Assistdetecteert parkeerplaatsen en stuurt automatisch zodat u zich kunt ontspannen terwijl u veilig en snel parkeert. De parkeerhulp zegt u duidelijk wanneer u achteruit of vooruit moet rijden en wanneer u moet stoppen. 


1Opel’s rijhulpsystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die inherent zijn aan het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden. 
AUTOMATIC CRUISE CONTROL

Automatic Cruise Control1,2 met Full Speed Range garandeert een stressloze rijervaring. Door automatisch te accelereren of vertragen bij snelheden tussen 30 km/u en 180 km/u, helpt Automatic Cruise Control1,2 te allen tijde een veilige afstand te bewaren tot uw voorligger. 

 

 

 

HOOGSTAANDE LUXE.

ERGONOMISCHE ACTIEVE ZETELS

Bevorder uw welzijn met veelvuldig verstelbare ergonomische zetels1 die gecertificeerd zijn door de Duitse AGR2. Deze bestuurders- en voorpassagierszetels bieden een ruime waaier aan verstelmogelijkheden, waaronder de lendensteun, het verlengbare zetelkussen en de verwarmingsfunctie voor de voorzetels1 en buitenste zitplaatsen achteraan1

 

 
OPBERGRUIMTE
Wat u ook van plan bent, met de veelzijdige Astra Sports Tourer is alles mogelijk. Met zijn royale koffervolume van 540-1.630 l is de Sports Tourer een ware pionier. De achterbank is standaard asymmetrisch neerklapbaar (40/60). Optioneel beschikbaar: een 40/20/40 neerklapbare achterbank met een skiluik voor nog meer flexibiliteit. Beide zijn voorzien van de "One Touch Fold"-knop.  
ELEKTRISCHE ACHTERKLEP
Handenvrij en zonder sleutel: één simpele beweging met uw voet onder de achterbumper opent of sluit de koffer. Stel de openingshoogte in voor ruimten met een laag plafond. Als alternatief kunt u ze ook openen met de toetsen op de achterklep, de bestuurdersdeur of uw sleutel. 
AUTOMATISCHE KLIMAATREGELING MET 2 ZONES

Dankzij de automatische klimaatregeling met 2 zones1 kunnen de bestuurder en de passagier afzonderlijk het klimaat instellen dat ze zelf verkiezen.

 

1Optioneel

 
VERWARMDE UITRUSTING

Verwijder condens en ijs in alle eenvoud met de verwarmde ThermaTec™-voorruit1. De voorzetels1 en zelfs buitenste zitplaatsen achterin2 zijn net als het stuurwiel verwarmd2 om u snel op te warmen op koude ochtenden.

 

1Optioneel
2Optioneel, standaard bij leren zetelbekleding

 
ELEKTRISCHE HANDREM
De elektrische handrem wordt automatisch losgezet wanneer u wegrijdt. Het compacte formaat ervan laat meer ruimte vrij voor de hogere middenconsole en de armsteun. 
KEYLESS OPEN & START

Keyless Open & Start1 herkent de sleutel van de auto en ontgrendelt hem automatisch wanneer u in de buurt komt. Een druk op de knop volstaat om de wagen zonder sleutel te starten.

 

1Optioneel

 

CONNECTIVITEIT.

INFOTAINMENT
Rijd slimmer met de nieuwe Astra en zijn uitstekende infotainmentsystemen met connectiviteitsfuncties zoals Apple CarPlay™1en Android Auto™2en maak gebruik van de spraakbediening van de aangesloten smartphone en Bluetooth®3 voor handenvrij bellen, audiostreaming en toegang tot het telefoonboek.  
MULTIMEDIA NAVI PRO
Blijf up-to-date en op tijd met het grote  8’’-kleurenaanraakscherm1. De geconnecteerde diensten2 van Multimedia Navi Pro1 omvatten voorspellende navigatie3parkeerinformatie3brandstofprijzen3 En live verkeersinformatie3 zodat u tijdens uw rit betere beslissingen kunt nemen.  
BOSE®-SOUNDSYSTEEM

Dit premium-soundsysteem1 entertaint je tijdens elke rit. Dankzij zeven luidsprekers geniet iedereen in de auto van de krachtige bassen en kristalheldere hoge tonen. 

 

1Optioneel

 
DRAADLOOS OPLADEN

Leg uw smartphone1 gewoon in het telefoonvak met geïntegreerde inductieve lader2 om zijn batterij draadloos op te laden.

 

1Vereist mogelijk een accessoire voor de smartphone. Enkel voor PMA- of Qi-compatibele toestellen. Neem contact op met uw Opel-verdeler om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.
2Optioneel

 
EMERGENCY CALL

Bij een ongeval verbindt Emergency Call u automatisch1 met de nooddiensten – of u kunt hulp inroepen door te drukken op de knop Emergency Call als u betrokken bent bij een noodgeval.2

Relevant voor professionele klanten: met noodoproepfunctie is uw voertuig klaar voor Free2Move Connect Fleet Management Services. 3

 

Lees meer over Free2Move Business Solutions 

 

1 Emergency Call maakt automatisch verbinding wanneer airbags of gordelspanners worden geactiveerd.

2 De beschikbaarheid van Emergency Call vereist het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

3 Extra activering vereist bij de voertuig alsook bij bestellen van Free2Move Connect Fleet Services.

 

 

RIJDINAMIEK.

ENGINES
Selecteer een van de benzinemotoren tot 107 kW (145 pk)1 of dieselmotoren tot 90 kW (122 pk)voor maximale brandstofefficiëntie en dito rijplezier. De motoren van de nieuwe Astra maken het rijgedrag sportiever, soepeler en responsiever. Een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 19% minder CO2 uitstoten3, maakt van de nieuwe Astra onze efficiëntste Astra ooit. 
TRANSMISSIES
Profiteer van dynamische, maar tegelijk zuinige transmissies. Kies tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak, een traploze automaat of de nieuwe 9-trapsautomaat.  
CHASSIS
Het chassis van de nieuwe Astra is in tal van opzichten geoptimaliseerd zodat de prestaties een uitstekende rijdynamiek, een hoge actieve veiligheid en aerodynamica van wereldklasse garanderen. 

SPECIAL MODELS.

ASTRA 2020
Full of Extras. As standard. Opel 2020 models gives customers exactly what they want by offering models that are fully equipped with innovative solutions as standard to suit all different needs.  
  • 16" Alloy Wheels in Technical Grey
  • Opel 2020 seats 
  • Premium floor mats
  • Opel sill plate covers

OPEL+ ACCESSOIRES.

Voorzie uw Astra van originele Opel-uitrusting.

Haal het meeste uit uw auto en personaliseer uw Astra met originele Opel+ accessoires. Ontworpen en getest voor uw Opel.

 

Afbeelding kan afwijken van product in de verkoop.

Smartphonehouder PowerFlex
DETAILS WEERGEVEN
Dubbele koffervloer
DETAILS WEERGEVEN
Harde bescherming voor de bagageruimte, omkeerbaar en waterbestendig
DETAILS WEERGEVEN
Spiegelkappen
DETAILS WEERGEVEN
Led-deurdrempelverlichting
DETAILS WEERGEVEN

DE VOLGENDE STAP?