Skip To Content
Verzekering

Verzekering

Om hen te beschermen tegen de risico's van het leven, biedt Stellantis Finance & Services klanten van de netwerken van de Stellantis Group een optionele verzekering om hun gemoedsrust te garanderen. Kom meer te weten over ons volledige aanbod van producten en dekkingen op maat van je voertuig.

Verzekeringen en diensten


Bescherm jezelf en je familie met een verzekering voor particulieren van Stellantis Finance & Services.

VERZEKERING BURGERLIJKE AANSPRAKELIJKHEID

In België ben je verplicht een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (BA) af te sluiten. Deze vormt de basisdekking van je autoverzekering en zorgt ervoor dat, als je een ongeval veroorzaakt, de schade aan derden wordt vergoed. Deze dekking omvat ook, als je voertuig niet meer kan rijden, eerste hulp bij een ongeval, bij een (poging tot) diefstal of bij brand.

 

Onze burgerlijke aansprakelijkheid omvat ook de volgende diensten: BOB, Euro+ en Click for you. De burgerlijke aansprakelijkheid dekt niet de schade aan je voertuig bij een ongeval in fout, maar daar heb je onze omnium voor!

 

OMNIUMS VOOR NIEUWE EN GEBRUIKTE AUTO'S

Uw omnium bij Stellantis Insurance heeft een groot aantal voordelen en waarborgen. We bieden ook 3 soepele formules aan zodat iedereen de formule heeft die het beste aan zijn noden tegemoetkomt. Een van onze formules:

 

- DE OMNIUMFORMULE: VOOR JE NIEUWE OF TOT TWEE JAAR JONGE VOERTUIG

 

- DE FORMULE OMNIUM 24+, VOOR JE VOERTUIG TUSSEN TWEE EN VIJF JAAR

 

- DE FORMULE MINI-OMNIUM

SCHULDSALDO-VERZEKERING

De schuldsaldoverzekering helpt bij het beschermen van uw budget, uw spaargeld en al wie u lief is. Want deze verzekering dekt uw maandelijkse afbetalingen voor uw wagen. En bij overlijden zullen uw nabestaanden de restschuld op uw voertuig nooit hoeven te betalen omdat wij het resterende saldo voor onze rekening nemen.

FINANCIEEL VERLIES VERZEKERING

Weet u hoeveel het u kost als uw auto totaal verlies of gestolen is? Dit bedrag kan tot in de duizenden euro's oplopen wanneer uw autoverzekering maximaal de markt waarde uitbetaald. Het zou dus kunnen voorkomen dat u minder geld terug krijgt dan nodig is om weer terug in een soort gelijke wagen te rijden of om uw uitstaande financiering af te betalen. Wat doet u dan?

VERLENGDE GARANTIE

2DEHANDSVOERTUIG

U financiert uw occasiewagen bij ons en wilt uw bij aankoop verkregen garantie verlengen? Dat kan!

 

Met onze verlengde garantie kunt u deze waarborg uitbreiden, inclusief bijstand voor de volledige looptijd van uw financiering.

Zo is uw occasiewagen tot het einde van het krediet gewaarborgd tegen een maximaal aantal risico's op mechanische pech.

Enim semper qui.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur. 

 

A odio ut diam a massa fermentum. In sit ipsum velit elementum orci. Enim semper quis facilisis ultrices sed. 

 

Hac viverra id mattis viverra id. Quis id eros nunc est adipiscing cras cras pellentesque euismod. Vel sit enim porttitor iaculis augue. 

 

• At laoreet aliquam habitasse turpis auctor ac ullamcorper fames velit.