Skip To Content
Overzicht

De Nieuwe Movano Electric voltooit de vernieuwing van het complete aanbod van Opel bedrijfswagens, inclusief elektrische modellen voor het hele gamma. De Movano Electric biedt voor elke transporttaak de perfecte oplossing, door de legendarische veelzijdigheid en capaciteit van de Opel Movano te combineren met geavanceerde assistentiesystemen, maximale productiviteit en lage gebruikskosten

Ontdek de varianten van de Movano Electric

Maak kennis met de Nieuwe Movano Electric

Highlights

Flexibiliteit, comfort, capaciteit, kracht

Professionele veelzijdigheid

De varianten van de nieuwe Movano Electric
De nieuwe Movano Electric is gemaakt om net zo hard te werken als jij. Hij is 100% elektrisch, zonder dat dit ten koste gaat van zijn veelzijdigheid, kracht of laadvermogen van 1285 kg. Dankzij het zeer gevarieerde aanbod vind je bovendien zeker precies de Movano Electric die het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Hij is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en een groot aantal varianten, waaronder de Gesloten Bestelwagen en de Chassis Cabine, beide met zowel enkele als dubbele cabine, en de Platform Cabine. Daarnaast zijn af-fabriek diverse praktische conversies leverbaar, waaronder Kipper- en Open Laadbak-modellen. Wat je bedrijf ook onderneemt, de Movano Electric is je ideale partner.

Royale werkruimte

De cabine van de nieuwe Movano Electric
De cabine van de Movano Electric is uitzonderlijk goed ingesteld op de behoeften van de professionals die erin rijden. Naast geoptimaliseerd comfort en veel bewegingsruimte voor bestuurder en twee passagiers, plus vier passagiers achterin in de versie met dubbele cabine, is de Movano Electric een compleet uitgerust mobiel kantoor met de geavanceerde connectiviteit van OpelConnect. Uitgebreide assistentiesystemen, zoals de automatische noodrem-assistent, dodehoekwaarschuwing en Lane Departure Warning maken je dagelijkse ritten veiliger en minder vermoeiend.

Perfect voor elke klus

De capaciteit van de nieuwe Movano Electric
De nieuwe Opel Movano Electric biedt praktische oplossingen voor elk modern bedrijf. Met een 90 kW-elektromotor en een maximaal koppel van 260 Nm bereikt hij een topsnelheid van 110 km/u. Zijn laadvermogen tot 2,1 ton, totaal voertuiggewicht (GVW) tot 4 ton en laadruimte met een inhoud tot 17 m3 doen in niets onder voor de dieselvariant. Daarbij valt de Movano Electric op door zijn grote stabiliteit, geweldige rij-eigenschappen en praktische inrichting van de laadruimte. Dat alles staat er garant voor dat deze krachtpatser elke lading veilig op zijn bestemming brengt.

Betrouwbare werkkracht

De aandrijving van de nieuwe Movano Electric
De nieuwe Movano Electric is ongeëvenaard efficiënt, dankzij zijn 100% elektrische aandrijving, waarmee je bedrijf helemaal is ingesteld op de toekomst. Met een vermogen van 122 pk (90 kW) en een elektrisch rijbereik tot 224 km levert de Movano Electric hoge prestaties, terwijl de gebruikskosten lager zijn dan die van een brandstofswagen. Bij de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen kun je bovendien genieten van een aantrekkelijke subsidie.

Bekijk het dagelijk rijbereik van de Nieuwe Movano Electric

Toonaangevende eigenschappen

Perfect geïntegreerde batterij

Het platte batterijpakket van de Movano Electric is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar ook een laag zwaartepunt, voor een optimale stabiliteit. Met een laadruimte tot 17 m3 en een laadvermogen tot 1285 kg voor de Gesloten Bestelwagen en zelfs 1890 kg voor de Chassis Cabine doet deze 100% elektrische Movano niet onder voor de dieselvariant. Een elektrisch vermogen van 122 pk (90 kW), een direct beschikbaar koppel van 260 Nm en een topsnelheid van 110 km/u staan bovendien borg voor krachtige prestaties.

 

1Energieverbruik (gecombineerd) 31,6 – 35,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; bereik (gecombineerd) tot 248 km (afhankelijk van het uitrustingsniveau).***

 
Baanbrekend stil
De nieuwe Movano Electric trekt positieve aandacht voor je bedrijf, doordat hij zonder uitstoot rijdt. Daarnaast is hij uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Movano Electric nog prettiger.
 
Regeneratief remmen
De nieuwe Movano Electric rijdt bijzonder ontspannen. Je kiest eenvoudig de gewenste rijmodus (Rijden, Neutraal of Achteruit), die je via drie goed bereikbare knoppen inschakelt. En tijdens het rijden verspil je geen energie! Zodra je je voet van het gaspedaal neemt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij, zodat je rijbereik wordt vergroot. 
Snel en gemakkelijk laden
De Movano Electric biedt de keuze uit twee batterijen: met een capaciteit van 37 kWh of 75 kWh, afhankelijk van het benodigde rijbereik. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 50 kW kost het slechts een uur om de batterij van je de Movano Electric weer tot 80% op te laden. Je verliest dus minimale tijd aan het opladen. De Movano Electric is bovendien uitgerust met een dubbele boordlader: 7 kW één-fase en 22 kW drie-fasen. Zo kun je gemakkelijk opladen bij verschillende typen laadpunten en kun je je Movano Electric ook 's nachts helemaal opladen,. zodat hij 's morgens weer klaarstaat voor een drukke werkdag. 
Altijd perfect op de hoogte
De nieuwe Movano Electric is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat je onderweg informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik. De rijmodus, het rijbereik en het resterende laadniveau van de batterij worden weergegeven op het display in de achteruitkijkspiegel. 
Lage gebruikskosten
Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Movano Electric is bovendien een kostenefficiënte keuze: je bent niet meer afhankelijk van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten zijn en stuk lager en je kunt genieten van lokale en overheidssubsidies. 

Opel's diensten voor elektrisch rijden

Opel biedt diverse diensten die je mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door je te helpen de beste route te plannen en laadpunten te vinden

Meer ontdekken?

Bekijk de belangrijkste eigenschappen en configureer