Skip To Content
Overzicht

New Movano

De Nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak

Maak kennis met de Nieuwe Movano

Highlights

Flexibiliteit, comfort, capaciteit, kracht

Professionele veelzijdigheid

De varianten van de nieuwe Movano
De nieuwe Movano is gemaakt om voor elk bedrijf de beste transportoplossing te bieden en net zo hard te werken als jij. Hij is beschikbaar in vier lengtes, drie hoogtes en een groot aantal varianten, waaronder de Gesloten Bestel en de Chassis Cabine, beide met zowel enkele als dubbele cabine, en de Platform Cabine. Daarnaast zijn af-fabriek diverse praktische conversies leverbaar, zoals de Kipper, Open Laadbak en een variant met camper-voorbereiding. Wat je bedrijf ook onderneemt, de Movano is je ideale partner.

Royale werkruimte

De cabine van de nieuwe Movano
De cabine van de Movano heeft een nieuwe inrichting gekregen, die nog beter dan voorheen is ingesteld op de behoeften van de professionals die erin rijden. Naast geoptimaliseerd comfort en veel bewegingsruimte voor bestuurder en twee passagiers, plus vier passagiers achterin in de versie met dubbele cabine, is de Movano een compleet uitgerust mobiel kantoor met de geavanceerde connectiviteit van OpelConnect. Uitgebreide assistentiesystemen, zoals de automatische noodrem-assistent, dodehoekwaarschuwing en Lane Departure Warning maken je dagelijkse ritten veiliger en minder vermoeiend. 

Perfect voor elke klus

De capaciteit van de nieuwe Movano
De nieuwe Opel Movano biedt praktische oplossingen voor elk modern bedrijf. Met een laadvermogen tot 2,1 ton, een totaal voertuiggewicht (GVW) tot 4 ton en een laadruimte tot 17 m3 gaat hij geen uitdaging uit de weg. Daarbij valt de Movano op door zijn grote stabiliteit, geweldige rij-eigenschappen en praktische inrichting van de laadruimte, die er garant voor staan dat deze krachtpatser elke lading veilig op zijn bestemming brengt.

Betrouwbare werkkracht

De motoren van de nieuwe Movano
De nieuwe Movano is ongekend efficiënt. Zijn krachtige 2.2-liter turbodieselmotoren, die voldoen aan de Euro 6d-norm, bieden dankzij lage wrijving een uitstekend brandstofrendement, terwijl ook de CO2-uitstoot voorbeeldig laag is. Ze combineren een hoog koppel bij lage toerentallen met lage operationele kosten. 

Er is meer te ontdekken

Krijg belangrijke informatie en configureer