Skip To Content
Overzicht

Controles

Geplande checks & inspecties

Hou uw Opel in topconditie met de hulp van onze experts

Onze voertuigen zijn een toonbeeld van prestaties en topkwaliteit. Om er zeker van te zijn dat dat zo blijft, raden we alle bestuurders aan hun Opel regelmatig te laten controleren. Vooral net voor een nieuw seizoen of een lange rit is een Opel  Check van grote waarde.

De Opel vehicle health check

Auto’s, die tot 10.000 onderdelen kunnen tellen, zitten vrij complex in elkaar. In amper 12 minuten controleren we visueel de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto. Deze conditie check van uw auto geeft meteen een volledig overzicht van de toestand van uw Opel.

 De Opel ruitenwissers check

Laat niets uw zicht belemmeren!


Breng uw wagen naar uw Opel verdeler voor een ruitenwissercheck en laat een Opel onderhoudsexpert de conditie van uw ruitenwisserbladen en ruitensproeiervloeistof controleren.

 

De Opel batterij check

Altijd de energie om te vertrekken!

 

Breng uw wagen naar uw Opel verdeler voor een batterijcheck en laat een Opel onderhoudsexpert de conditie van uw autobatterij conroleren.

De Opel remsysteem check

Hou uw remafstand onder controle!

 

Breng uw wagen naar uw Opel verdeler voor een remsysteemcheck en laat een Opel onderhoudsexpert de conditie van uw remblokken en -schijven controleren.

De Opel olie check

Laat het altijd gesmeerd lopen!

 

Breng uw wagen naar uw Opel verdeler voor een oliecheck en laat een Opel onderhoudsexpert de conditie en het peil van uw motorolie controleren.

Opel beveelt TotalEnergies aan.

De Opel verlichting check

Zie je iedereen nog graag?

 

Breng uw wagen naar uw Opel verdeler voor een verlichtingscheck en laat een Opel onderhoudsexpert de conditie en de werking van alle lampen in je wagen controleren.

Deskundig onderhoud

Hou uw Opel in topconditie met de hulp van een van onze onderhoudsexperten.

Hij kent de technologie van uw auto het best en beschikt over de nieuwste gereedschappen om een onberispelijke kwaliteit te garanderen tegen een eerlijke prijs. U verhoogt bovendien de herverkoopwaarde door uw Opel regelmatig te laten onderhouden, zoals voorzien in de handleiding. De meeste Opels hebben een service indicatie, die aangeeft wanneer uw volgend onderhoud voorzien is.

Vehicle health check

Auto’s, die tot 10.000 onderdelen kunnen tellen, zitten vrij complex in elkaar. In amper 12 minuten controleren we visueel de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto.
Deze conditie check van uw auto geeft meteen een volledig overzicht van de toestand van uw Opel. 

Technische keuring

Een technische keuring is een jaarlijkse keuring waarbij de veiligheid en uitstoot van uw auto worden gecontroleerd, om na te gaan of hij  nog geschikt is voor het verkeer.

Uw Opel Erkend Hersteller zal uw Opel klaarmaken voor deze technische keuring.

Lokaliseer uw Opel-servicepartner