Overzicht

Mokka-e

VANAF € 36.200  incl. BTW

100% aftrekbaar. In Private Lease zonder voorschot vanaf € 439/maand1 en in Free2Move Lease vanaf € 366/maand2.

 

 

BEN JIJ BENIEUWD NAAR DE KRACHT, STILTE EN HET COMFORT VAN ELEKTRISCH RIJDEN MET DE MOKKA-E? RESERVEER. 

 

WEES ANDERS DAN DE REST MET DE MOKKA-E.

GEDURFDE NIEUWE RICHTING. 100% ELEKTRISCH. 

VERTROUWEN BIJ LANGE RITTEN.
Next-gen batterijtechnologie biedt de vrijheid om met een enkele lading tot 322 km te rijden volgens WLTP1.

1 Voorlopig 
LEER HOE JE HET BEREIK MAXIMALISEERT
MINDER WACHTEN, MEER DOEN. 

Laad snel, ecologisch en met maximaal gemak thuis of in een openbaar laadstation. Laad in slechts 30 minuten tot 80% van het rijbereik* en profiteer ten volle van de flexibele oplaadfuncties van Mokka-e die u vertrouwen en vermogen geven tijdens elke rit.

 

*Theoretische waarde, berekend op basis van een voorlopig WLTP-bereik*** van 322 km. Aan een DC-laadstation (100 kW). Equivalent van het opladen van een lege batterij. De laadtijden kunnen variëren naargelang het type en de prestaties van het laadstation, de buitentemperatuur en de batterijtemperatuur.

 
MEER TE WETEN KOMEN OVER OPLAADMOGELIJKHEDEN

BEKIJK HET DAGELIJKS RIJBEREIK VAN UW MOKKA-e.

PERSONALISEER UW MOKKA-e.

TOONAANGEVENDE UITRUSTING.

HELEMAAL OPGELADEN

Het hart van de Mokka-e is een krachtige lithium-ionbatterij van 50 kWh. 216 cellen met een hoge energiedichtheid en een geavanceerde temperatuurregeling zorgen voor een lange levensduur en een groot rijbereik, versterkt door een verbeterd regeneratief remsysteem.

Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem kinetische energie tijdens het remmen, en zet het die kracht om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-modus) kunt u het grootste deel van uw dagelijkse woon-werkverkeer afleggen zonder uw traditionele remmen te gebruiken. Dit beperkt slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten.

 
OPWINDENDE PRESTATIES
Een 100% elektrische aandrijving betekent dat 260 Nm aan koppel onmiddellijk beschikbaar zijn. De lichte, synchrone elektromotoren met permanente magneet van 136 pk zijn perfect uitgebalanceerd en afgesteld om zowel smalle straatjes in de stad als brede open wegen moeiteloos aan te kunnen met vertrouwen en wendbaarheid.  
STILLE KRACHT
De Mokka-e is ontworpen om u te helpen ontspannen in de moderne hectische wereld. In het nette, ruime en akoestisch geïsoleerde interieur laadt u zélf op tijdens elke rit, zodat u tijd en ruimte krijgt om uzelf te horen denken of uw muziek echt te voelen.  
UW EIGEN PAD
De Mokka-e past zich aan uw rijstijl aan en biedt u daartoe de rijmodi Sport, Eco en Normal aan. In elke modus worden algemene systemen zoals de pedaalrespons, stuurbekrachtiging en de koeling van de wagen geregeld. Sport verhoogt de rijdynamiek, Eco verhoogt de efficiëntie en Normal biedt een evenwicht tussen beide.  
ESSENTIËLE VOERTUIGGEGEVENS
De geavanceerde sensoren en vehicle data monitoring-systemen van Mokka-e bieden u in een oogopslag een intuïtief overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik om u op de hoogte te houden en de weg volledig te beheersen. 

OPEL SERVICES VOOR ELEKTRISCHE VOERTUIGEN.

Van oplaadmogelijkheden tot mobiliteitsdiensten: de Opel Services voor elektrische wagens staan garant voor ontspannen en zorgeloze elektromobiliteit.

HOU ME OP DE HOOGTE.

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van al het nieuws en acties die verschijnen over de nieuwe Mokka-e. Stay tuned!

Ik schrijf me in