Skip To Content
Kenmerken

Ontdek de functionele en flexibele eigenschappen van de Vivaro Electric

Veelzijdigheid

Lengtes
De Vivaro Electric is beschikbaar in drie lengtes, zodat u precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf past.   

Gemakkelijk laden en lossen
Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. Een hoogte onder 1,90 m1 zorgt voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages. 
Carrosserieversies
De Vivaro Electric is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro Electric is die alles biedt wat u nodig hebt.  

De gesloten bestelwagen1 is ideaal voor wie regelmatig vracht moet vervoeren, met maximaal drie zetels voorin, terwijl de Crew-bestelwagen2 plaats biedt aan maximaal 6 personen, met een passagiersbank achterin. De Vivaro-e  Combi1 biedt plaats aan maximaal 9 personen voor uw sportclub, werkcollega’s of klein team.

 

1Verkrijgbaar in 3 groottes: Small, Medium of Large.

2Enkel in Large beschikbaar.

 

 

Cargo

Flex Cargo
De innovatieve FlexCargo®-bank voor 2 passagiers maakt de Vivaro Electric flexibeler, dankzij het zeer competitieve laadvolume tot 6,6 m3(1) en de maximale laadlengte tot 3,93 m. 

Profiteer van de maximale laadlengte van 2,77 m voor de Vivaro-e met lange wielbasis, of gebruik het FlexCargo®2-luik in de scheidingswand voor voorwerpen tot 3,93 m lang.

 

1Kies voor de grote Vivaro-e-bestelwagen met FlexCargo® voor een maximaal laadvolume tot 6,6 m3.

2Optioneel.

Laadvermogens

Verminder het aantal ritten door elke rit meer te vervoeren, dankzij het royale maximale laadvermogen van 1400 kg1 van de Vivaro Electric.

 

1Optioneel. Het standaardlaadvermogen is 1000 kg.

 
Schuifdeuren

Dankzij de dubbele elektrische schuifdeuren1 en de handenvrije toegang1 met sensorbediening was het nog nooit zo gemakkelijk om uw Vivaro met de handen vol te openen en toegang te krijgen tot zijn royale laadruimte.

 

1Optioneel.

 
Afmetingen
De Small-versie van de Vivaro Electric onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn lengte van amper 4,6 m – perfect voor bestuurders die regelmatig door straatjes in de stad of in stedelijke gebieden moeten rijden. 

Ondanks zijn kleinere afmetingen is de kleinste versie toch verkrijgbaar met maximaal 9 zitplaatsen (als Vivaro-e Combi) en een maximaal laadvermogen van 1275 kg1. De Medium-versie is 4,95 m lang, of kies voor de Large-versie met nog meer ruimte, dankzij zijn lengte van 5,3 m.

 

1Optioneel – het standaardlaadvermogen is 1000 kg.

Connectiviteit

Infotainment
Vind de snelste route naar uw bestemming met het 7”-aanraakscherm1 jaar en Multimedia-navigatie1 jaar met Live Navigation Services2 jaar van de Vivaro Electric.  Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone met Android Auto™1,3 of Apple CarPlay™1,3.
 
1Optie.
2De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto is een handelsmerk van Google Inc.
OpelConnect-diensten1
De beste digitale tools om uw route te plannen. Controleer uw elektrisch rijbereik en laadtijden via uw smartphone, plus een reeks diensten die een nieuwe mate van veiligheid en ondersteuning bieden zodat u verbonden en geïnformeerd blijft. 
In de loop van 2019 worden nuttige functies zoals noodoproepen, oproepen in geval van panne met pechverhelping en Live-navigatie beschikbaar1.

1De beschikbaarheid van noodoproepen en oproepen in geval van panne wordt in mei 2019 verwacht als voertuigoptie, andere Opel Connect-diensten worden vanaf oktober 2019 verwacht. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

Mobiel kantoor

Verstelbare kantoortafel
Met de  FlexCargo®-bank voor 2 passagiers1 kunt u uw Vivaro Electric omtoveren tot een kantoor op wielen, dankzij de verstelbare kantoortafel voor de bestuurder of passagier. 

Profiteer van handige smartphone-/tablethouders1 om uw toestellen veilig op hun plaats te houden. Geniet van extra opbergruimte onder de kussens van de passagiersbank1, om werkuitrusting en andere waardevolle voorwerpen in op te bergen tot een volume van 60 liter.

1Optie.

 

Verwarmde zetels

Geniet van de hoge mate van comfort in de ruime cabine van de Vivaro Electric, met verwarmde zetels1 voorin om u warm te houden bij koud weer.

 

1Optioneel.

 
Opbergvakken
Dankzij de open opbergvakken in het dashboard, vakken in de deuren voor flessen van 1,5 l en een handschoenenkastje met koelfunctie is er in de Vivaro Electric echt voor alles plaats. 
Geluiddemping
Verschillende materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het binnenin stil, om meer ontspannen te rijden. 

Veiligheid & ondersteuning

Driver support pack
Alert blijven is niet altijd gemakkelijk. Driver Drowsiness Alert analyseert uw rijpatronen via de frontcamera en het stuur, om u te laten weten wanneer het tijd is voor een korte pauze. 
Lane Departure Warning ziet wanneer de Vivaro-evan zijn baanvak afwijkt en verwittigt de bestuurder via visuele en geluidssignalen. Het geavanceerde Smart Beam-systeem wisselt automatisch tussen grootlichten en dimlichten om andere bestuurders niet te verblinden. Speed Limit Adaptation gebruikt Speed Sign Recognition om veranderingen in de snelheidslimiet te analyseren. Met één druk op de geheugenknop kunt u de cruisecontrol uw snelheid hieraan laten aanpassen.
Driver safety pack
Met één druk op de geheugenknop vermindert de Automatic Cruise Control uw snelheid om een ingestelde afstand te houden tot uw voorligger in druk verkeer; eens de baan weer vrij is, wordt uw snelheid hersteld.  
Blind Spot Alert gebruikt sensoren en een visuele projectie op de zijspiegel, om de bestuurder te verwittigen wanneer er een voertuig in de blinde hoek van de Vivaro-e zit. Zo worden ongevallen vermeden bij het inhalen. Forward Collision Warning scant de weg vóór het voertuig om de bestuurder te waarschuwen voor een mogelijke aanrijding met voertuigen of voetgangers. Indien nodig onderneemt de Automatic Emergency Braking actie om een ongeval te vermijden, door de remmen onafhankelijk van de bestuurder te bedienen.
Head up display
Als unicum in zijn segment kunt u vitale informatie, zoals gegevens over de cruisecontrol en snelheid, aflezen op het Head-Up Display van de Vivaro Electric dat in het voorzicht van de bestuurder geprojecteerd wordt. 
180° achteruitrijcamera

Weg met stress tijdens het parkeren en andere lastige manoeuvres in de stad dankzij de 180° panoramische achteruitrijcamera1, geprojecteerd op het  7“ aanraakscherm1.

 

1Optie.

 

Efficiëntie

IntelliGrip

Het IntelliGrip-systeem1 van de Vivaro Electric, inclusief speciale banden voor bouwwerven, biedt extra tractie op moeilijke ondergronden zoals modder, zand of sneeuw.

1Beschikbaar vanaf maart 2021

 

Opel Accessoires

Op maat van al uw behoeften

Geef uitdrukking aan uw levensstijl met de originele accessoires van Opel en haal het maximum uit uw Vivaro Electric. Ontworpen en getest voor uw Opel.

De afbeelding kan verschillen van het werkelijke product.

Smart wall box 11 kW
Meer over elektrisch laden
Mode 3 laadkaabel 11 kW
Meer over elektrisch laden

Volgende stappen