Skip To Content
De nieuwe Corsa Electric Yes

Opel Corsa Electric Yes binnenkort verkrijgbaar vanaf €199 per maand
 Sportief: Best verkopende kleine auto van Opel in een zeer dynamische GS-look

 

Rüsselsheim.  Fris, opwindend, to the point - zo maakt Opel sinds de afgelopen herfst reclame voor de nieuwe Corsa. Voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige, opwindende en elektrische mobiliteit, kan er maar één antwoord zijn: "Yes, of Corsa!" De buitengewone crossmediale campagne wordt nu tot leven gebracht met de nieuwe speciale editie Corsa Electric Yes. Deze exclusieve speciale editie van Duitslands populairste kleine auto van de afgelopen jaren zal een blikvanger zijn dankzij de sportieve GS-look met speciale Rekord Red lak en een contrasterend zwart dak. De Corsa Electric Yes, uitgerust met talrijke technologie- en comfortvoorzieningen, is verkrijgbaar in de loop van de maand maart voor minder dan € 30.000 (inclusief BTW in België). Samen met de Vlaamse premie op zero emissie voertuigen is dat zelfs onder de € 25.000 in Vlaanderen dit jaar.

 

Is de nieuwe, exclusieve Corsa speciale serie goed uitgerust? Zal hij hoofden doen omdraaien? En vooral: Levert hij veel rijplezier en is hij lokaal emissievrij? De nieuwe 'Corsa Electric Yes' beantwoordt al deze vragen met een volmondig 'Ja!'. Met deze gelimiteerde speciale editie brengt Opel een succesvolle campagne op de weg en laat Opel opnieuw zien dat het merk waarmaakt wat het belooft - met vele voordelen voor de klanten.

 

"Yes, of Corsa": Best verkopende kleine Opel als sterk statement

 

De nieuwe speciale Corsa Electric Yes maakt indruk op het eerste gezicht - en dat vanuit elk perspectief. Aan de voorkant draagt de Corsa nu trots het karakteristieke Opel Vizor-merkgezicht. Aan de achterzijde is de naam zelfverzekerd weergegeven, terwijl het #YES-embleem duidelijk zichtbaar is in het interieur. De exclusieve Rekord Red lak onderstreept de gedurfde uitstraling. In schril contrast daarmee staan het zwarte dak, de zwarte buitenspiegelbehuizingen en de 16-inch zwarte lichtmetalen velgen. Naast Rekord Red kunnen klanten hun Yes Edition ook in andere opvallende kleuren kiezen.

 

De duidelijke contrasten zetten zich voort in het passagierscompartiment: de bestuurder en voorpassagier genieten van sportstoelen in een stoffen/premium lederlook. De sportieve uitstraling wordt benadrukt door rode accenten. Terwijl de dakbekleding donker is, stralen de andere interieurdecors wit. Naast de talrijke standaard assistentiesystemen maken het sleutelloze startsysteem "Keyless Start", de parkeerhulp achter en de automatische klimaatregeling het rijden in de speciale batterij-elektrische Corsa nog aangenamer. Corsa Electric Yes klanten zijn goed verbonden met het multimedia-infotainment dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto, inclusief een 10-inch kleurentouchscreen, draadloze smartphone-integratie en OpelConnect-diensten .

 

De volledig elektrische Corsa Electric Yes zorgt vanaf het eerste tikje op het gaspedaal voor volop rijplezier dankzij zijn 100 kW/136 pk sterke elektromotor en 260 Newtonmeter koppel. Met zijn 50 kWh batterij kan hij tot 357 kilometer afleggen (volgens WLTP) tussen laadstops - snel, stil en vooral lokaal emissievrij.