Skip To Content
Team Belgium @ ADAC Opel Rally Cup

Opel Team Belgium schittert in de ADAC Opel Electric Rally Cup "powered by GSe"

 

Lyssia Baudet en Pauline Denis van het RACB National Team en Opel Team Belgium staan te popelen om nieuwe uitdagingen aan te gaan in het komende rallyseizoen. Het aantal manches waaraan ze zullen deelnemen werd - enigzins verrassend - verhoogd van vijf naar elf, wat nieuwe kansen biedt voor deze jonge talenten.

 

Dankzij een sterk partnerschap met Opel Belgium zullen de twee jonge rijders deelnemen aan zes manches van de ADAC Opel Electric Rally Cup. "Een unieke kans in de opkomende wereld van de elektrische rallysport,” zegt Geoffroy Theunis, General Manager van de RNT.

 

Opel Belgium reageert ook enthousiast op deze samenwerking en onderstreept zo nogmaals zijn positie als pionier in de elektrische rallysport. Wim Verloy, persattaché van het merk, toont zich tevreden dat twee jonge Belgen Opel Team Belgium met enthousiasme blijven vertegenwoordigen.

 

Voor Lyssia Baudet en Pauline Denis vormt hun deelname aan de Opel Electric Rally Cup een unieke gelegenheid. Ze krijgen niet alleen meer kansen op het circuit, ze mogen ook achter het stuur van de Corsa Rally Electric plaatsnemen. Het belooft een nieuwe, spannende uitdaging te worden die tonnen ervaring zal opleveren.

 

Verder benadrukt Pauline het internationale aspect van de competitie, waarbij ze verschillende parcoursen zullen afleggen in Nederland, Frankrijk, Oostenrijk en zelfs Tsjechië.

Lyssia en Pauline bereiden zich dus met een flinke dosis hernieuwde energie voor om België met trots te vertegenwoordigen in de internationale elektrische rallywereld. Het belooft een seizoen vol uitdagingen en ontdekkingen te worden voor deze ambitieuze jonge rijders.

 

 

Het programma in de ADAC Opel Electric Rally Cup ‘’powered by GSe’'

 

3/4 mei: ADAC Rallye Sulingen (Duitsland)

24/25 mei: ELE Rally, Eindhoven (Nederland)

15/16 juni: Rallye Vosges Grand-Est, Gérardmer (Frankrijk)

12/13 juli: Rallye Weiz (Oostenrijk) 

9/10 augustus: ADAC Rallye Stemweder Berg, Lübbecke (Duitsland)

31 oktober/3 november: Central European Rally, Passau (Duitsland, Oostenrijk, Tsjechische Republiek)