Skip To Content
De nieuwe Opel LCV's

Nieuwe Opel Combo, Vivaro en Movano: De innovatieve, onmiskenbare en elektrische serie lichte bedrijfsvoertuigen 
Nieuwe elektrische aandrijflijnen: Toonaangevend rijbereik tot 420 kilometer (WLTP )(i) Bereikwaarden bepaald volgens de WLTP-testproceduremethode (R (EC) Nr. 715/2007, R (EU) Nr. 2017/1151). De werkelijke actieradius kan variëren onder alledaagse omstandigheden en is afhankelijk van verschillende factoren, in het bijzonder van de persoonlijke rijstijl, routekarakteristieken, buitentemperatuur, gebruik van verwarming en airconditioning en thermische voorverwarming.  

 

Rüsselsheim.  De nieuwe generatie van het lichte bedrijfsvoertuigentrio van Opel is er klaar voor: De compacte nieuwe Opel Combo, de middelgrote nieuwe Opel Vivaro en de grote nieuwe Opel Movano zijn al te bestellen en zullen binnenkort vrijwel elke taak aankunnen - flexibel, sterk, ultramodern en onderscheidend.

 

Elk model krijgt een nieuwe exterieurstyling en een opnieuw ontworpen cockpit, terwijl de batterij-elektrische versies een toonaangevend rijbereik blijven bieden - de nieuwe Movano Electric kan tot 420 kilometer afleggen op één lading (volgens WLTP1 ). Dit wordt mogelijk gemaakt door ultramoderne batterijtechnologieën en verbeteringen zoals een verbeterde aandrijfefficiëntie. De nieuwe Combo Electric, Vivaro Electric en Movano Electric bieden ook nog steeds de volledige inzetbaarheid van hun tegenhangers met verbrandingsmotor.

 

De flexibele Opel LBV's zullen echter niet alleen beschikbaar zijn met lokaal emissievrije elektrische aandrijving of zeer efficiënte verbrandingsmotoren. Naast de Opel Vivaro HYDROGEN zal ook de nieuwe Movano de reeks aandrijvingsalternatieven verrijken met de innovatieve Movano HYDROGEN brandstofceltransporter.

 

Van buiten en van binnen: Ultramodern LCV-trio van de nieuwe generatie

 

De nieuwe lichte bedrijfswagenmodellen van het merk met de Blitz zijn onmiddellijk herkenbaar dankzij de nieuwe, lichte bedrijfswagen-specifieke interpretatie van het Opel Vizor-logo, dat we kennen van Opels nieuwste personenwagens. De Vizor integreert het merkembleem met de kenmerkende koplampen, waardoor er één enkele visuele eenheid ontstaat die zich volledig over de voorkant van het voertuig uitstrekt.

 

Naast het exterieurdesign is ook het interieur van de nieuwe Opel Combo, Vivaro en Movano verder ontwikkeld. Tot de hoogtepunten van de opgefriste cockpits behoren nieuwe draadloze infotainmentsystemen die compatibel zijn met Apple CarPlay en Android Auto, met kleurentouchscreens van maximaal 10 inch.

 

De nieuwe generatie van de Opel Combo, Vivaro en Movano zijn ook toonaangevend op het gebied van bestuurdersassistentiesystemen. De nieuwe Combo brengt het adaptieve, niet-verblindende Intelli-Lux LED® Matrix licht voor het eerst naar zijn segment. De nieuwe Movano maakt automatisch rijden van niveau 2 mogelijk - een primeur in de geschiedenis van het model. Afhankelijk van het model zijn er tot 21 geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen beschikbaar, die lange werk- en zakenreizen en manoeuvreren op bedrijfsterreinen of in de stad gemakkelijker en veiliger maken.

 

Het opwindende nieuwe aanbod wordt gecompleteerd door een grote verscheidenheid aan varianten: Zoals gebruikelijk is het trio lichte bedrijfsvoertuigen verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes en in talrijke carrosserievarianten om aan bijna alle commerciële vereisten te voldoen. Bovendien scoren de modellen met voorbeeldige laadvolumes en laad- en trekcapaciteiten - uitgerust om zelfs de meest veeleisende taken van het dagelijkse werk aan te kunnen.