Skip To Content
Overzicht

Fleet Managers

Opel maakt het u makkelijk, bij onze professional centers vindt u een gamma uitstekende voertuigen gekoppeld aan een uitgebreide waaier Fleet Services. uw tijd en comfort is onze zorg.

 

Voordelen & Fleet Services van Opel

Professional Centers

Opel heeft een uitgebreid netwerk om samen met u de ideale fleetoplossing te vinden. En Opel Verdelers beschikken over de trainingen en onderdeleninventarissen om aan alle vereisten van uw wagenpark te voldoen.

Voordelen

Opel biedt kostenefficiënte en flexibele oplossingen die zijn toegespitst op de behoeften van uw bedrijf en staat garant voor uiterst kwalitatieve uitvoeringen en uitstekende services

Zakelijk en zuinig 

Opel-voertuigen zijn ideale fleetvoertuigen met lage emissies en een laag brandstofverbruik

Future Proof

Opel denkt aan u en de toekomst! Alle modellen van Opel voldoen aan de WLTP-norm. Benzine, diesel, LPG of CNG, de brandstof maakt niet uit. Ontdek binnenkort ook onze elektrische voertuigen.

Hoe kunt u uw Opel wagenpark aanschaffen?

Rechtstreekse aankoop
We bieden verbeterde kortingen voor fleetaankopen voor ons gamma bekroonde bedrijfswagen en commerciële voertuigen. 
Ontdek het nu
Opel Lease
Ons fleet team staat tot uw dienst om een flexibel leasingplan af te stemmen op uw behoeften.
 
Meer informatie over leasing

Nuttige informatie

Overheid & aanbestedingen
Opel is gespecialiseerd in de verkoop aan Overheidsdiensten, Ministeries, Politie, Urgentiediensten, Openbare instellingen, Universiteiten, etc. Ombouw van wagens volgens vereisten van een lastenboek, het aanbieden van onderhoudscontracten, levering van speciale kleuren,… bij Opel kan het allemaal. Onze dienst Overheidsverkopen kan buigen op een jarenlange ervaring binnen dit specifieke vakdomein. 
Contacteer ons
Business packs
Omdat wij bij Opel beseffen dat een wagen voor professioneel gebruik aan andere eisen moet voldoen dan een wagen voor privé gebruik creëerden wij bij Opel Business Packs. Deze zijn volledig afgestemd op de noden van de professionele gebruiker. Ook de prijzen en kortingen zullen u aangenaam verrassen, ook deze zijn aangepast aan de professionele noden. 
Meer over de business packs