Combo-e Life

DE NIEUWE COMBO-e LIFE.

Het beste van twee werelden.

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om van alles het allerbeste te bieden. Ruimte en comfort voor wel zeven personen. Praktische en innovatieve veiligheidsfuncties. En als klap op de vuurpijl: intelligente, emissievrije e-technologie en een 100% elektrische werking, die u en uw hele gezin tot 280 km1 ver kan brengen na één oplaadbeurt. Zo haalt u het maximum uit uw gezinsleven, zonder compromissen. 

 

INTERIEUR.

COMBINEER COMFORT MET CAPACITEITEN.

De Combo-e Life maakt het leven gewoon nog een beetje beter. Hij is veelzijdig, met meer dan genoeg ruimte en comfort voor wel zeven inzittenden en al hun bagage.  Dan is er nog dat uitstekende zicht op de weg, met alle rijhulpsystemen die u nodig hebt om ontspannen te blijven en altijd alles onder controle te hebben. De displays van de Combo-e Life maken het u gemakkelijk om zicht te houden op uw vermogen, zodat u altijd en overal vol vertrouwen emissievrij heen kan gaan. Essentiële informatie over e-mobiliteit wordt verstrekt via een digitaal e-infotainmentscherm. U kunt zelfs uw reis plannen door laadstations te zoeken en een navigatieroute in te stellen, allemaal vanaf uw smartphone.

DE ELEKTRISCHE ERVARING.

ÉÉN LAADBEURT. ONEINDIG VEEL MOGELIJKHEDEN.

Ontdek de spannende toekomst van mobiliteit in de Combo-e Life, die iedereen in comfort en stijl op zijn bestemming brengt, met volledige toegang tot verkeersluwe en lage-emissiezones. Of u nu ergens gezinsleden ophaalt, vrienden afzet of gewoon op doorreis bent, in de Combo-e Life doorkruist u woonwijken zo goed als geruisloos. Ook mooi meegenomen: wanneer uw Combo-e Life een servicebeurt nodig heeft, merkt u ongetwijfeld hoe voordelig een elektrische aandrijving is. 

CAPACITEITEN.

OP ALLES VOORBEREID.

De Combo-e Life moet u in de eerste plaats een scala aan opties bieden en het beste van twee werelden combineren. Daarom heeft zijn geavanceerde elektrische aandrijving een rijbereik van maar liefst 280 km1 en een responsieve topsnelheid van 130 km/u. Zo is hij al even veelzijdig in de stad als op de snelweg. Met een hoogtechnologisch batterijpakket dat in 32 minuten tot 80% kan worden opgeladen staat u altijd klaar voor het volgende avontuur. De robuuste en stijlvolle Combo-e Life ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook een schitterende standaarduitrusting. En naast het goede gevoel dat al die zuiver elektrische mobiliteit u geeft, geniet u ook van de geruststelling dat een compleet gamma rijhulp- en veiligheidsfuncties is ontwikkeld om u te helpen uw controle te bewaren en uw gezin veilig te houden.

 

 

SCHRIJF U IN OM ÉÉN VAN DE EERSTEN TE ZIJN.

Schrijf u in voor meer nieuws.  Meld u aan voor onze nieuwsbrief om de nieuwe Combo-e Life van dichterbij te bekijken,  om meer te weten te komen over aanbiedingen of om als eerste een proefrit te boeken. We houden u op de hoogte.