Home

GRATIS

Is je Opel in perfecte conditie? Wil je zeker zijn, kom dan langs bij onze gratis Check & Go. Bij de Check & Go zullen ervaren Opel specialisten een pop-up garage opzetten op een parking bij je in de buurt. De verschillende locaties kan je hieronder terugvinden.

GEMAKKELIJK

Bij aankomst bij de Opel Check & Go locatie schrijf je je in en rijd je vervolgens de pop-up garage binnen. Hier zal je Opel door onze Opel specialisten op 10 belangrijke punten gecontroleerd worden. Laat bovendien je banden controleren door onze nauwkeurige bandenscan waarbij je een uitgebreid rapport over de staat van je banden ontvangt.

VRIJBLIJVEND

Op het einde van de Check krijg je een overzicht van uw Opel en kan je rustig iets drinken in onze Opel Lounge. Daarbovenop ontvang je ook speciale en tijdelijke aanbiedingen. Tot ziens op één van onze Opel Check & Go dagen!

VIDEO

NOG GEEN LID VAN MYOPEL?

Word lid van myOpel en haal voortaan méér uit je wagen. Want myOpel, dat zijn een heleboel interessante voordelen, leuke kortingen en toffe extra’s. En dat allemaal netjes in je mailbox met de laatste nieuwtjes, zodat je niets hoeft te missen. Zo kan je genieten van een aantrekkelijke korting op het onderhoud van je Opel, seizoenschecks, de Opel Assistance Plus en verschillende partnervoordelen.

Je wordt automatisch herinnerd aan je onderhoud en je krijgt een digitaal onderhoudsboekje met een compleet overzicht van alle uitgevoerde werkzaamheden aan jouw wagen. Ontvang bovendien 5 jaar lang gratis navigatie-updates op de Combo Cargo, Combo Life, Grandland X en Crossland X. Schrijf je nu in. De myOpel app is gratis beschikbaar in de Apple App Store en in Google Play.