Overzicht

IN PRIVATE LEASE ZONDER VOORSCHOT VANAF € 509 / MAANDEN IN FREE2MOVE LEASE VANAF € 480/ MAAND2.

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om op elk gebied het allerbeste te bieden. Ruimte en comfort voor tot wel zeven personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km1, zonder tussentijds op te laden. Zo geniet je maximaal van elke rit, zonder compromissen!

DE VEELZIJDIGE COMBO-e LIFE

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN.

Van laadmogelijkheden tot mobiliteitsplanning: de diensten van Opel voor elektrisch rijden maken het des te gemakkelijker om over te stappen.

HELEMAAL AFGESTEMD OP JOUW LEVEN

MET DE LIFE KOM JE VERDER.

Dankzij zijn geavanceerde batterij rijdt de Combo-e Life zonder tussentijds opladen met gemak tot 280 km1. Geavanceerde technologie, zoals regeneratief remmen, zorgt voor maximale efficiëntie, zodat je je ook op langere ritten geen zorgen hoeft te maken. In de loop van de tijd leer je vanzelf je snelheid, rijstijl en klimaatinstellingen af te stemmen op een maximaal rijbereik.

 

1 Energiegebruik Combo-e Life (gemiddeld) 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; gemiddeld rijbereik 258 - 285 km (afhankelijk van de uitrusting).***

 
VERGROOT JE RIJBEREIK
IN ZO'N 30 MINUTEN TOT 80% OPLADEN.
Dankzij onze geavanceerde snellaadtechnologie kan de Combo-e Life in iets meer dan een half uur tot 80% opladen1, net zo gemakkelijk thuis als op je werk of onderweg bij een publiek laadpunt. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten. 
LEES MEER OVER OPLAADMOGELIJKHEDEN
LAGE KOSTEN.
Behalve lage kosten per kilometer, zijn er nog meer goede redenen om elektrisch te gaan rijden. Ook de onderhoudskosten zijn een stuk lager dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van fiscale voordelen en subsidies. Je Verdeler kan je hier meer over vertellen. 
LEARN MORE ABOUT GOVERNMENTAL SUBSIDIES LEARN MORE ABOUT FINANCIAL SUPPORT ON YOUR WALL BOX LEARN MORE ABOUT OVERALL RUNNING COSTS

CHECK THE DAILY RANGE OF YOUR COMBO-e LIFE.

CUSTOMIZE YOUR COMBO-e.

TOONAANGEVENDE KENMERKEN.

GEAVANCEERDE BATTERIJ

De energie voor de elektrische aandrijving van de Combo-e Life wordt geleverd door een krachtige 50 kWh lithium-ion batterij, opgebouwd uit cellen met een hoge energiedichtheid, waardoor je profiteert van een groot rijbereik tot 280 km1 en een direct beschikbaar koppel.  Actief warmtebeheer en een perfecte integratie van de batterij in het chassis staan garant voor een lange levensduur en een evenwichtig, soepel rijgedrag.

 

1 Energiegebruik Combo-e Life (gemiddeld) 19,4–17,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; gemiddeld rijbereik 258 - 285 km (afhankelijk van de uitrusting).***

 
KIES JE RIJSTIJL
In de Combo-e Life stem je eenvoudig je manier van rijden af op de eisen van elke rit. Kies POWER voor maximale prestaties en een hoog comfort bij zware belading, NORMAAL voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie en ECO voor een maximaal rijbereik. 
DIRECT OVERZICHT
Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Combo-e Life tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, de kenmerken van de route en het energiegebruik, zodat je altijd zo efficiënt mogelijk kunt rijden. 

OPEL DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN.

Van laadmogelijkheden tot mobiliteitsplanning: de diensten van Opel voor elektrisch rijden maken het des te gemakkelijker om over te stappen.

FLEXCARE-e.

OPEL FLEXCARE.

Blijf u goed voelen met Opel FlexCare Opel Flexcare is een alles-in-eenprogramma voor uw gemoedsrust. Wij bieden individueel Pechverhelping, Verlengde Garantie en Onderhoud

 

Bekijk de pakketten en kies uw dekking!

OPEL FLEXCARE VERLENGDE GARANTIE.

Extra bescherming voor uw wagen, met:

• Opel Pechverhelping 

• Opel Verlengde Garantie

OPEL FLEXCARE SILVER.

Volledige bescherming voor uw wagen, met:

• Opel Pechverhelping 

• Opel Verlengde Garantie 

• Opel Onderhoudcontrole

OPEL FLEXCARE GOLD.

Maximale bescherming voor uw wagen, met:

• Opel Pechverhelping

• Opel Verlengde Garantie 

• Opel Service-inspectie

• Opel Slijtage

SCHRIJF JE IN OM ÉÉN VAN DE EERSTEN TE ZIJN.

Schrijf je in voor meer nieuws.  Meld je aan voor onze nieuwsbrief om de nieuwe Combo-e Life van dichterbij te bekijken,  om meer te weten te komen over aanbiedingen of om als eerste een proefrit te boeken. We houden je op de hoogte.