GA VERDER.

Haal het maximum uit uw Mokka-e door u bewust te zijn van de belangrijkste invloeden op het rijbereik en te weten hoe u erop moet reageren. 

SNELHEID
Snelheid heeft de grootste impact op het rijbereik. Bij een constante snelheid van 130 km/u bedraagt het rijbereik van uw Mokka-e nog maar de helft van het WLTP-rijbereik.  
RIJSTIJL
Telkens u versnelt, verbruikt u energie. En telkens u hard remt, moet u weer accelereren. De eco-modus en het remenergie-recuperatiesysteem van uw Mokka-e kunnen u helpen om tot vijftien procent van uw rijbereik terug te winnen.  
THERMISCH COMFORT & VERWARMING
Het gebruik van de verwarming kan het verschil in rijbereik tussen de seizoenen doen oplopen tot 35%, aangezien de energie rechtstreeks van de batterij wordt afgenomen. Uw Mokka-e pre-conditioneren tijdens het opladen is dan ook de beste manier om zowel uw rijbereik als uw comfortpeil te vrijwaren.  
TIP: Het weergegeven bereik in je Mokka-e, zelfs als deze volledig is opgeladen, is een voorspelling gebaseerd op voorgaand rijgedrag. Als u rekening houdt met de bereikimpactfactoren (bijv. Snelheid, rijstijl, thermisch comfort), zal het weergegeven bereik zich aanpassen aan uw nieuwe rijgedrag.