Home
Uw totaalvoordeel tot(6) € 2.400
Aanbevolen catalogusprijs incl. opties€ 20.200
Salonkorting(1)€ -1.400
Salonprijs€ 18.800
Recyclagepremie(3)€ -1.000
Salonprijs incl. Recyclagepremie€ 17.800
Vraag een aanbod

PROMO

Hier ziet u de aanbiedingen die momenteel geldig zijn op dit model. Voor een interessant voorstel op maat neemt u door middel van de buttons contact op met een Opel Verdeler naar keuze.

Combo Life

Edition L1H1 Standaard laadvermogen 1.2 Turbo Manueel 6 Start/Stop - 110pk (81kW)

Er is al een Combo Life Edition zonder opties vanaf(5)  € 17.800

1000-0 l/100km   109-125 g/km

met

Cool & Sound Pack 2

nu voor € 0 i.p.v. € 0

  • Electronic Climate Control
    incl. Verstelbare middenarmsteun vòòr, met opbergvak (incl. Elektrische handrem)
  • Sight & Light Pack
    incl. Regensensor (incl. Twee inklapbare sleutels); Automatische dimmende binnenspiegel; Automatisch Grootlicht; Color Info Display (3,5 inch) (incl. Sensor alertheid bestuurder (Driver Drowsiness System - DDS)); Achteruitkijkspiegel; Mistlampen vóór
  • Multimedia Navi Pro
    incl. 6 luidsprekers; Stuurwielbediening; Digitaal audiosysteem, geïntegreerd, type DAB/DAB+/DMB-R

Modellen louter ter illustratie afgebeeld. De constructeur behoudt zich het recht voor technische kenmerken, uitrusting en prijs van zijn producten zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Alle vermelde voordelen en acties gelden enkel bij particuliere aankoop van een nieuwe Opel bij een officiële Opel Verdeler van 1/02/2019 t.e.m. 28/02/2019 en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. Prijzen zijn incl. 21% BTW uitgezonderd de bedrijfsvoertuigen. Alle prijzen zijn een gezamenlijk aanbod van Opel Belgium NV en haar Verdelers.

(1)Korting omvat de Nettoprijskorting en het Packvoordeel .

(3)De Recyclagepremie geldt bij inlevering van een afgedankt voertuig dat definitief uit het verkeer wordt genomen en is voorbehouden aan particuliere klanten. De naam en het adres van de koper van de nieuwe wagen moet overeenkomen met de naam en het adres van de laatste eigenaar van het te recycleren voertuig.

(4)Opel FlexCare Verlengde Garantie is een optionele verlenging van de standaard fabrieksgarantie die tegen betaling van het factuurbedrag aan de klant wordt aangeboden. Opel Belgium NV garandeert dat de verstrekte motorvoertuigen, volgens de heersende stand van de techniek van toepassing op de respectievelijke voertuigtypes, vrij zijn van defecten gedurende de ganse periode van het Opel FlexCare contract onder dezelfde voorwaarden als de standaard fabrieksgarantie. De Opel FlexCare verlengde garantie vangt aan na afloop van de standaard fabrieksgarantie en dekt alle componenten en onderdelen die door de standaard fabriekswaarborg van het nieuwe voertuig gedekt zijn voor een vastgestelde periode of een vastgesteld aantal kilometers (afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt) in de landen van de Europese Economische Ruimte. Inbegrepen in de Opel FlexCare verlengde garantie is de mobiliteitsgarantie Opel Assistance. De Opel FlexCare verlengde garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten van de consument krachtens de toepasselijke nationale wetgeving betreffende de verkoop van consumptiegoederen.

(5)De vanafprijs is berekend rekening houdend met kortingen, inclusief Recyclagepremie.

(6)Het totaalvoordeel bevat volgende kortingen: nettoprijskorting, Packvoordeel en Recyclagepremie.